Menu Luk

Welness som gavekort

Min kones søster, Lena, har efter flere års spekulationer endelig fået taget sig sammen til at forlange skilsmisse fra den mand, der mere eller mindre har tyranniseret hende gennem næsten 15 års ægteskab. Min svigerinde har de senere år været temmelig nedtrykt, hver gang vi har været sammen med hende, og det har længe været tydeligt for os andre, at hun bestemt ikke trivedes i sit ægteskab, hvor hendes mand åbenbart har den chauvinistiske holdning, at et sidespring fra hans side fra tid til anden må betragtes som acceptabelt.

Lena har længe forsøgt at få klinket skårene, men for nogle måneder siden opgav hun forsøget og besluttede sig for at gå fra ham. Resultatet er, at hun nu er nærmest ludfattig og kun lige kan klare dagen og vejen for sig selv og de to børn, som bor hos hende.

For et par uger siden nævnte jeg for min kone, at Lena trænger til lidt opmuntring, så jeg foreslog, at vi til hendes fødselsdag giver hende et gavekort til wellness af en eller anden art. Det var en ide, min kone straks var med på, og vi gjorde os klart, at hvis Lena skal have det rigtige udbytte af den slags, så skal vi passe hendes børn i den weekend, som hun skal bruge til at udnytte gaven.

Det er heller ikke noget problem, for det er et par søde piger, hun har. Men selv om vi nu var fri for at spekulere på gaveideer til hende, skulle vi jo finde frem til den helt rigtige gave, der kan give hende en afslappet weekend uden bekymringer for børnene og med en god portion luksus.

Vi snakkede en del frem og tilbage om mulighederne, men det kneb for os at komme i tanker om den helt rigtige løsning. Men så var det, at min kone fik den ide at søge på internettet efter oplevelsesgaver, og vi var begge to meget overraskede over, hvor mange valgmuligheder vi pludselig stod med.

Gad vide, hvad Lena vil sætte allermest pris på, mumlede min kone. Jeg var ikke sen til at svare hende, at hun bare skulle vælge efter sit eget hoved, for de to søstre ligner hinanden så meget, at jeg ikke var i tvivl om, at Lena ville bryde sig om det samme som min kone.

Aldrig i livet, svarede min bedre halvdel med et grin. For jeg ville vælge en romantisk weekend sammen med dig – og det får Lena nu alligevel ikke. OK, tænkte jeg, det var faktisk sødt sagt, men jeg sagde ikke noget.

Min kone valgte at indskrænke søgningen til ”oplevelser med velvære”. Der var stadigvæk masser at vælge mellem, men vi fik hurtigt øje på et tilbud om en luksusweekend på et hotel ikke så langt fra vores by. Hotellet reklamerede med spabad, massage osv. foruden selve opholdet med lækre middage til en pris, som vi gerne ofrer på Lena.

Vi bestilte gavekortet, som Lena skal have i morgen. Hun vælger selv tidspunktet, så vi regner med, at hun bliver glad for gaven. Og vi synes faktisk, det er lige så sjovt at give hende sådan et gavekort, som det var, da vi sidste år gav hende en smuk aftenkjole, som vi fandt her: http://www.ever-pretty.dk/shop/aftenkjoler-427c1.html

Related Posts