Menu Luk

Nogle gange er man nød til at tænke på sine børn

Er blevet far

Jeg er blevet før for 10 måneder siden og jeg kan godt mærke med mig selv, at mine prioriteringer er begyndt at ændre sig. Jeg er i mange flere situationer begyndt at tænke over, om det jeg har gang i, nu også er så snart. Jeg har fx. været ryger i mange år, men den gang jeg blev far, der kunne jeg godt mærke, at der kom en eller anden for forpligtelse inde i mig der bare sagde – Du skal stoppe med at ryge, for du kan ikke dø før tid. Der gik derfor ikke lang tid, inden jeg var gået over på elektronisk røg. Hvis du endnu ikke er blevet far, så har du noget at glæde dig til. Det er noget af det bedste der er sket for mig. Tidligere der var jeg en person der nok tænkte mest på mig selv. Jeg kunne lave lige præcis de ting som jeg havde lyst til. Hvis vennerne spurgte om jeg ville med i byen, så var jeg da altid klar på det. Jeg kunne komme sent hjem, og sove lige så lang tid, som jeg havde lyst til. Det var super fedt på en eller anden måde. Den gang jeg blev far, der ændrede livet sig pludselig fra den ene dag til den anden. Lige pludselig der var der en lille søn, der begyndte at tage mit fokus. Når venner ringede så havde jeg egentlig ikke lige lyst til at tage med dem i byen. Jeg ville hellere blive hjemme ved ham, for jeg var jo også godt klar over, at han ville stå tidligt op dagen efter. Det er som om, at det ikke helt er så sjovt at gå i byen, så man skal op hel vild tidligt dagen efter.

Det var dog ikke kun byture med vennerne der blev mindre. Jeg begyndte også at tænke en hel del over, hvordan jeg levede. Jeg havde måske nok lidt fået lidt for mange kilo på maven, og derfor begyndte jeg at løbe. jeg skulle ikke dø af nogen blodprop, hvis jeg kunne slippe for det. Der er jo ingen grund til at være i en vægt klasse, hvor man har en forhøjet risiko. Jeg begyndte også i den periode at tænke over mit rygning. Jeg var jo godt klar over at rygning ikke er sundt tidligere, men det var det jo lige som bare mig, og der var ikke nogen der var afhængig af mig. Fra den ene dag til den anden, så var der pludselig en eder var afhængig af mig. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville starte med at ryge elektriske cigaretter, for på den måde så fik jeg ikke alle de skadelige stoffer ned i lungerne. Der var ikke langt fra tanke til handling, og jeg fik dagen efter jeg havde besluttet mig, købt min nye elektriske cigaret, og dagen efter stoppende jeg med at ryge tobak, og fra den dag ville jeg kun ryge på min elektroniske cigaret. Det gik super fedt, og hver gang jeg havde lyst til at tage mig en alm. cigaret med tobak, så tænkte jeg blot på mig søn, og så var det som om at lysten blev meget mindre. Jeg trappede løbende ned på nikotin indholdet, og indenfor 4 måneder der var jeg total røgfri.

I dag der har jeg virkelig fået ryddet op i mit liv. Det er som om at det er to forskellige faser jeg har været i, i mit liv. Jeg har virkelig nydt den første, og er rigtig glad for at jeg har haft muligheden for at leve på den måde. I dag er jeg så glad for, at jeg er ude af en rigtig dårlig vane, med rygning. Hvis jeg ikke havde haft min e-cigaret, så var det aldrig nogensinde lykkes for mig. Jeg er derfor rigtig glad at den mulighed er kommet. Du har mulighed for at læse meget mere omkring e-cigaretter. Det kan jo være, at du også skal ændre noget i dit liv.

Related Posts