Menu Luk

ViaBill betaling

Mine venner og jeg har fundet den fedeste måde at udnytte internettes mange gode tilbud på. Og nej – det er altså ikke et scam eller noget som helst lusket. Faktisk er det en måde at købe på afdrag på, hvor man ikke betaler renter eller noget. Faktisk var det min søster, der driver en webshop, som fortalte mig om systemet, der hedder ViaBill: http://www.viabill.info/

Hun havde tjekket det ud og besluttet sig til at få det på sin webshop, der sælger tøj. Og da jeg havde tjekket det ud, gik det op for mig, at det her simpelthen er sagen for alle os, der egentlig HAR råd til at betale det fulde beløb, men som gerne vil beholde lidt på kontoen til en uforudset situation. Lad mig forklare:

Afbetaling uden renter

Når vi køber noget online, der koster i den høje ende – for eksempel tøj eller elektronik for flere tusind kroner – kan vi betale via ViaBill, hvis den pågældende webshop har det på systemet. Og hvis de ikke har: Så går vi bare igen!

Vi får så opkrævning fra ViaBill. Det kan være for eksempel 4 opkrævninger a 500 kroner på et køb til 2.000, og de skal så betales over fire måneder. Det koster ikke én øre i renter, og det betyder jo altså, at det er gratis! Hvorfor skulle jeg så tage 2.000 kroner ud af min konto i ét hug? Nej, vel?

Den løftede pegefinger

Man skal selvfølgelig agere med hovedet og ikke med hjertet alene. Hvis du køber ind i galskab, ender du jo med flere opkrævninger, end du har råd at betale, og det kan ikke anbefales. Det kan ende med at du skal optage et lån for eksempel. Og så er det, det begynder at koste i renter for alvor.

Jeg gør det sådan, at jeg aldrig nogensinde køber noget nyt via ViaBill, før jeg har betalt det, jeg er i gang med. Så går det aldrig helt galt, og jeg har penge til overs hver måned på min konto, og det er nu engang sådan, jeg helst vil have det.

Hvad er din indgangsvinkel til det hele?

Related Posts