Menu Luk

Hvis hunde og katte kunne tale

Hvis du kunne – ville du så turde spørge din hund eller kat om, hvad de synes om kvalitet, smag og indhold af det foder, du giver dem? Hvis du er en af de kæledyrsejere, der køber virkeligt godt foder, tør du sikkert godt spørge. Men vi ved, at flertallet af hunde og katte i Danmark fodres med mad, der enten slet ikke er beregnet til dem – eller er af dårlig kvalitet. Hvorfor mon det er sådan?

Langt de fleste ejere af hunde og katte vil jo gerne give dem et godt liv – heldigvis da. Problemet består i manglende viden hos ejerne – og en industri, der sætter indtjening højere end dyrenes velfærd!

Menneskenes mad er IKKE dyremad!

Mange fodrer hund og kat med rester fra middagsbordet, kartofler og rugbrød med leverpostej og den slags. Det er så skrigende forkert, som det kan være! Hverken hunde eller katte får de næringsstoffer, de skal bruge fra menneskemad. Og hvad værre er: Ingredienser som løg, peber og salt er direkte giftige for dyrene, ødelægger deres nyrer og forkorter deres liv. Det eneste, du kan give dem, som du også selv spiser, er faktisk kød og fisk, der er ukrydret, umarineret osv. Alt det andet skal du holde fra dine dyr, hvis du vil deres bedste.

Hvor kan du så købe godt hundefoder og kattemad?

Lad mig sige det med det samme: Ikke hos købmanden eller i supermarkederne. Absolut ikke! Produkterne der er fyldte med fyldstoffer, der intet godt giver dine kæledyr. Det hele handler om at presse prisen langt nok ned.

Du skal i specialbutikker, når du skal købe foder! Det kan du sagtens gøre online – der findes flere gode steder. Det bedste sted, vi kender, er hjemmesiden gilpa.dk, der har et godt udvalg af det HELT rigtige foder til både hund og kat:

Udover den helt exceptionelt høje kvalitet på foderet hos Gilpa, kan jeg rigtig godt lide muligheden for et abonnement. Det er faktisk en smart ide, for det gør det nemt for en hundeejer og/eller katteejer altid at have det rigtige foder i huset. Man sætter simpelthen et abonnement op med den leveringsfrekvens, der nu passer – og så kører det helt af sig selv. Det er bestemt en løsning, jeg kan anbefale!

Hvordan fodrer du din hund eller kat?

Related Posts