Menu Luk

Vi bestiller drikkevarer online

Vi skal i hvert fald have både appelsinvand og colaer, men ellers må du nogenlunde selv bestemme, bare du sørger for, at vi har et pænt udvalg af forskellige sodavand, sagde min chef til mig, da jeg forleden skulle ringe og bestille levering af sodavand til det reklamebureau, hvor jeg arbejder som sekretær.

For mig var det faktisk en ren svir, at jeg bare kunne tage telefonen og bestille drikkevarer til bureauet, for hidtil har det været mig, der skulle gå i byen og købe drikkevarerne. Ganske vist har vi fået dem leveret til døren af den købmand, vi hidtil har handlet hos, men det har været min opgave at bære kasserne ind i det rum, hvor vi opbevarer drikkevarerne, ligesom det også er min opgave at sørge for at få fyldt op i køleskabet, hvor sodavandene står.

Men nu har vi fået en aftale med en leverandør, som tilbyder ikke bare selve leveringen, men som også sørger for at bære kasserne ind for os, og det er en lettelse for mig, idet vores kontorer ligger på første sal.

Det er min chef, der har lavet aftalen med det pågældende firma, og da jeg gjorde ham opmærksom på, at vores lager af drikkevarer var ved at være tømt, sagde han bare: Bestil sodavand hos vores nye leverandør, og så får vi jo at se, hvor godt det virker.

I det daglige bliver der drukket en hel del sodavand blandt medarbejderne, og det er ret beset ikke så smart, for en hel del af mine kolleger har faktisk ikke godt af alt det sukker, der er i sodavand, og det kan ses på deres kropsvægt.

Derfor tog jeg sammen med min chef også på et tidspunkt for et par år siden initiativ til, at vi stort set kun skulle have godt og billig kildevand til rådighed for medarbejderne. I en periode hørte jeg ikke rigtigt nogen protester, men med tiden kunne jeg godt mærke, at det var en beslutning, der nok ikke var den mest populære.

Nogle af de mest sodavands-glade kolleger talte åbent om at gøre oprør og købe deres egen sodavand, selv om det i mange år har været en fast ordning på bureauet, at der er gratis drikkevarer til medarbejderne.

Min chef valgte at bøje sig for protesterne og sagde med en opgivende mine: Køb sodavand igen, så vi kan slippe for de sure miner. Men jeg havde dog den tilfredsstillelse, at nogle stykker blandt kollegerne faktisk havde vænnet sig til at undvære de sukkerholdige drikke og fortsatte med at drikke kildevand også efter, at vi igen havde fået sodavand på lager.

Vi har på bureauet den ordning, at vi fredag eftermiddag samles til en lille hyggestund for at se tilbage på ugen og ønske hinanden god weekend. Det er faktisk det eneste tidspunkt, hvor der bliver drukket nogle øl på bureauet, for det sker slet ikke i det daglige.

Vores nye leverandør af sodavand tager sig heldigvis også af øl levering, så jeg skal huske fremover også at bestille en kasse øl hver anden uge.

Related Posts