Menu Luk

Undertøj er snart lige så anvanceret en robotstøvsuger

Nu er jeg jo en kvinde, men måske en lidt mere nørdet og teknisk en af slagsen, og jeg må da indrømme at jeg går mere op i min robotstøvsuger, end jeg går op i modernet og frækt undertøj. Men jeg er jo en kvinde og jeg laver da også nogen af de der gængse kvinde ting. Fx. så går jeg engang imellem på WC med veninderne når vi er i byen, på den måde får jeg alligevel lidt viden om det nyeste og mest populærer på undertøjsfronten. Fx. her i weekenden havde min veninde sådan en fræk sag på som du kan se på billedet til indlægget her, det hedder en C-string hvis du ikke lige var klar over det.

Jeg synes jo egentlig den lille sag er super sød og fræk, men hvor er det lige resten af trusserne er blevet af, udviklingen på undertøjs fronten er bare gået lyn hurtigt de sidste par år, jeg er med på at en g-string er et meget lille stykke tøj, som knap kan sidde sammen fordi der helst ikke må være noget overflødigt stof, det har man så åbenbart taget konsekvensen af og lavet en slags trusse. Hvorfor den lige hedder C-string kan jeg altså ikke svarer på, og min veninde vidste det heller ikke. Hun fortalt bare at hun havde fundet 3 par for 200kr i H&M og synes at de var så søde at hun måtte prøve dem.

Nu skal jeg jo passe på hvad jeg siger, men de er da nemme at få af hvis det skal gå stærkt en dag, Så kan du selv bestemme hvordan du vil tolke den 😉

Nu vi er ved undertøj, så må jeg lige fortælle at jeg forleden dag har købt mig en lille sød babydoll sag, jeg er egentlig ikke så meget til den slags, men jeg ynder at forkæle min mand, og han siger han elsker det. Selvom jeg forkæler ham, så blev det altså ikke til en af de helt gennemsigtige, det synes jeg er lige overkill nok. Hende min veninde fra weekenden, hun er lidt mere udfordrende med den slags, hun har rimelig mange babydoll kjoler hjemme i skabet, og det er hendes kæreste vidst nok ret tilfreds med. Jeg vil så nok sige at han er lidt bedre til at gengælde tjenesten end mig er, det lyder ihvertfald sådan når min veninder den ene gang efter den anden fortæller hvor de har været ude og spise, og så fik de lige massage, og så tog de lige en tur i spa bad.

Missundelse er en grim ting, jeg er egentlig meget godt tilfreds med min mand, og ville ikke bytte ham for noget i verden, men der er jo ikke noget forkert i at præge ham til at blive bedre til at invitere mig ud en gangn imellem! Når jeg sådan fortælle ham hvad veninden og hendes kæreste gør, så kan jeg da også godt se på ham at han forstår hentydningen, hvilket som oftes resultere i en tur i biffen eller på den lokale restaurant.

Related Posts