Menu Luk

Hamborg som afrejseby

Billige rejser fra Hamborg Lufthavn

Det var sgu noget af en øjenåbner, min hustru og jeg fik for en 3-4 år siden, da vi var på weekendophold nede på Falster. Vi rejser en del på ferie – som regel en 2-3 gange årligt med diverse charterbureauer, og det har vi faktisk gjort i mange år. Nå men vi mødte et rigtigt sødt par på kroen dernede på Falster, og på et tidspunkt kom vi til at tale om rejser i al almindelighed.De fortalte så, at de altid tog til Hamborg og fløj derfra og ud i verden med tyske rejsebureauer. Og det sparede de simpelthen kassen på. Vi spurgte selvfølgelig en del in dtil det, og det viste sig, at de benyttede en dansk hjemmeside – nemlig rejserfratyskland.dk til at booke via.

Manden – han hed Henrik i øvrigt – var en super sej fyr, der arbejdede hjemmefra med søgemaskine optimering som freelancer for et firma i Aars, der også har kontor i USA. Og han kunne jo selvfølgelig det der med søgemaskiner og at finde ting og sager på Google. Og det var vist sådan, han havde fundet ud af den fidus med at rejse på charterferie med tyske bureauer.

Han og Marianne (hans kone) fortalte os, at de sparede mellem 15 og 25% på NØJAGTIG samme rejse bare ved at køre til Hamborg. Og da de kun har godt halvanden times kørsel derned, betød det intet. Som Henrik sgade: Samme transporttid som til Billund, men så kan vi jo lige hygge en aften på hotel i Hamborg inden afrejsen. Og Hamborg er faktisk en meget interessant by.

Der bor næsten 1,8 millioner mennesker i Hamborg, så det er faktisk den næststørste by i Tyskland. Og lufthavnen er kæmpe stor men meget overskuelig alligevel. Faktisk har Hamborg Lufthavn så mange danske gæster, at dele af deres hjemmeside er på dansk som for eksempel denne glimrende vejviser: Klik her

Hvis man kan lide storbymiljøet, er Hamborg bestemt også et besøg værd. Det er en de mest internationale byer i Tyskland, og områderne omkring Elben er ganske smukke. Byen har også en havn, der vistnok er verdens største indlandshavn. Her kommer selv de største containerskibe i verden – også af og til skibe fra Maersk faktisk.

Det er nemt at køre til Hamborg far Danmark. Fra Jylland er det bare sydpå ad A7 motorvejen, og så kommer der skilte til lufthavnen. Fra Sjælland er det A1 motorvejen, og også her er der godt skiltet til feriehungrende danskere, der vil rejse billigt fra Tyskland.

Er du til etnisk mad, byder Hamborg på et overflødighedshorn af etniske restauranter af enhver tænkelig slags. Og hoteller findes i alle prisklasser fra de mest beskedne (undgå dem) til noget af det vildeste luksus, der findes. Sidstnævnte er dyre – meget dyre!

For ungkarle er Hamborg med sit berømte Red Light distrikt absolut også et besøg værd. Men pas godt på – en flaske champagne kan løbe op i mange tusinde kroner, og du har ikke lyst til at skulle overtales af en dørmand til at betale!

Prøv Hamborg Lufthavn næste gang, du skal rejse på ferie. Tjek rejserfratyskland.dk ud og se, at du kan spare kassen ved at benytte deres service 🙂

 

Related Posts