Menu Luk

Ud af misbrug

Dengang jeg var ung og vild, var der slet ikke de mange forskellige lokkende og ekstremt farlige faldgruber, som de unge i dag skal kæmpe mod. Vi drak øl, nogle gange lidt sprut og det var det. Inde i de store byer var der da narkotikaproblemer, men de var stort set forbeholdt unge fra meget lave sociale klasser. Og ting som kokain og ecstasy fandtes slet ikke på markedet i Danmark dengang.

I dag er det helt anderledes! Udvalget af sjove ting og sager er enormt, og du kan købe hash m.m. på ethvert gadehjørne. Speed, ecstasy, kokain, Spice og alt muligt omdeles og indtages på dansesteder, barer og i gymnasier, som var det bolsjer. Og effekten udebliver da heller ikke: Flere og flere unge dropper ud af samfundet – ødelagte af en selvforskyldt rus af et eller flere narkotika. Og der endte min datter også…

Vi testede – og vi opdagede

Det ER en lang historie, og jeg skal her gøre den så kort, jeg kan. Emma var dengang en kvik og livsglad pige på 17, fuld af energi og godt i gang på gymnasiet. Hun festede som alle andre på hendes alder – men ikke hver weekend. Over en periode på en måneds tid observerede vi en lang række ændringer i hendes adfærd. Hun begyndte at tabe interessen for os som familie, hun havde pludselig fravær i skolen og hun mistede flere af sine gamle veninder. Noget var galt – og vi spurgte meget ind til hende, men hun afviste ethvert problem.

Det var en fælles ven af familien, der gjorde os opmærksomme på, at Emma kunne være ude i et narkomisbrug, og at vi burde teste hende. Vi anede ikke, at det var muligt at gøre selv. I vores verden skulle vi til en læge og derefter på et laboratorium. Men vores ven henviste os til en hjemmeside: http://www.narkotikatest.dk/ hvor der faktisk var adskillige tests til brug for private som os. Og nemme at bruge og med stor sikkerhed.

Efter en del moralske kvababbelser i forhold til at skulle vise vores datter, at vi ikke troede på hende, købte vi både nogle multi tests og et par hash test (dem her). Og så trængte vi Emma op i en krog – billedligt talt. Hun blev rasende, men til sidst var det, som om noget knækkede i hende, og hun indvilgede i at leveren urinprøve, som min kone gik med hende på toilettet for at tage.

Vi testede – og vi blev iskolde inden i. Testen viste spor af både amfetamin og kokain! Vores datter var narkoman!!!

Fra misbrug til helbredelse

En af vores venner er tidligere jægersoldat, og han tog Emma til sig i en måned, hvor hun ganske enkelt fik orlov fra gymnasiet mod at studere hjemme. De to gik gennem en masse, hvoraf vi sikkert ikke har hørt det hele. De tog bl.a. en uge til Sverige og boede ude i skoven i et lille telt uden adgang til hverken toilet eller rindende vand.

Vi fik Emma hjem – 7 kilo lettere, med farve i kinderne og i et sprudlende humør. Hun er nu HELT tilbage, hvor hun var før misbruget. Og vi tester hende ca. en gang månedligt – med hendes fulde billigelse.

Tænk over det!

Related Posts