Menu Luk

Der er noget socialt ved rygning, og mange venskaber opstår blandt rygere

20102014-07Rygning er på retur, og det er ikke nogen overraskelse, eftersom der har været meget forskning omkring konsekvenserne af passiv rygning. Det er svært at stoppe, for det er en del af dit liv og dine daglige vaner. Elektroniske cigaretter giver dig en hånd til at stoppe, og de giver dig et sikkert alternativ til traditionelle cigaretter.

Der bliver i stigende grad set ned på rygere. Det trendy ved at ryge er fortid, og det sociale sammenhold har erstattet det. Opfindelsen af den elektroniske cigaret, har vendt op og ned på billedet. Man har fjernet alle de negative aspekter ved rygning, så man kan nyde at ryge uden, at skulle tænke på konsekvenserne. Dansmoke e-cigaretten uden nikotin fjerner de farer og giver dig et produkt uden gift.

Der er noget socialt ved rygning, og mange venskaber opstår blandt rygere. Med oprettelsen af en del anti-ryge love, er rygning blevet mere for den enkelte. Rygere er nødt til, at forlade lokaler eller gå ned ad gaden for, at få en smøg. Ved hjælp af den elektronisk cigaret uden nikotin, bryder man ingen love. Det betyder, at du kan sidde og nyde en smøg efter et måltid. Du vil ikke skabe nogen gener og irritere dine kollegaer på jobbet, og du tager heller ikke på eller tager skade af farlige kemikalier.

Den fysiske handling ved at ryge er lige så vanedannende, som nikotin. En ryger vil instinktivt tænde en cigaret efter et måltid, blot gennem vane. E-cigaretter uden nikotin erstatter den fysiske vane, og bidrager til at bryde mønsteret. Forsøger du at stoppe ved hjælp af andre metoder, kommer du til at mangle den fysiske del. Nikotint yggegummi, en kold tyrker eller nikotin plastre vil ikke give dig den øjeblikkelig tilfredsstillelse, som rygning giver. Du vil stadig få nydelsen, men uden de skadelige bivirkninger, og du vil stadig have noget, at holde i dine hænder!

En række forskellige smags varianter ,vil udvide din nydelse af DanSmokes e-cigaret. Ved siden af den traditionelle cigaret smag, kan du også prøve et udvalg af mere eksotiske smage, så der er noget for enhver smag.

Den offentlige mening og den alvorlige trussel for, at få kræft har virkelig taget fornøjelsen af, at ryge traditionelle cigaretter. Nydelsen er blevet erstattet af dårlig samvittighed. Denne skam påvirker ikke e-cigaret brugerene. Folk ser enten på dig, som en person der gør en seriøs indsats for, at stoppe med at ryge. Eller de ser en betænksom person, der ikke ønsker at andre skal generes af din cigaret røg.

Lange rejser behøver ikke længere, at være en lang ventetid for, at få en cigaret. Du er fri og bevæger dig inden for lovens rammer, også hvis du bruger e-cigaretter i offentlig transport. Der er ikke længere fare for, at tabe varm aske, hvis du sidder ved rattet. Elektroniske cigaretter kommer uden de fysiske farer ved almindelige cigaretter.

Yngre rygere tager i stigende grad den elektroniske cigaret i brug, uden nogensinde at mærke farerne ved normal rygning. Dette generationsskifte er en positiv, og mere ren vej hen imod en sundere fremtid. Det er sandsynligt, at vi er på vej til en tid, hvor normen er, at ryge e-cigaretter og tobak er en saga blot. Det vil virkelig fjerne stigmatiseringen fra rygning, og det vil igen blive set som en normal og omgængelig ting at gøre.

Related Posts