Menu Luk

Sexlegetøj til mænd bliver accepteret

Det har i mange år været sådan at enhver kvinde med respekt for sig selv havde mindst én dildo eller andet sexlegetøj i skuffen derhjemme, gerne snakker åbent med veninderne om det, og endda afholder og deltager i de såkaldte dildoparties, hvor man åbent og sobert – med kun en smule grin – får anbefalet og køber sexlegetøj. Sådan er det desværre ikke for mænd, hvor det at købe sexlegetøj er forbundet med enten snuskede kælderbutikker fyldt med porno, eller med for sjov-ting som oppustelige dyr og kvinder.

penis-sleeve

Sexlegetøj specielt designet til mænd
Heldigvis ser vi nu en tendens til at dette langsomt ændrer sig, og det bliver mere og mere almindeligt at mænd også køber sexlegetøj, der er specielt designet og produceret til dem og deres behov. Det er i høj grad onaniprodukter, hvor en række producenter med Fleshlight og Tenga i spidsen har set at der var et stort hul i markedet for kvalitetsprodukter til mænd og deres seksualitet. Hvorfor har det været sådan at kvinder godt kunne bruge tusindvis at kroner på legetøj af høj kvalitet, mens mænd var hensat til at købe plastikting til 199 kr? Det var der også andre der spurgte sig selv om, og de fik ret i deres antagelse, for webshops verden over melder om et øget salg af sexlegetøj til mænd. Det er ikke prisen der afskrækker mændene fra at investere i sexprodukter, nok tværtimod.

Salget af DVD’er på sexmarkedet er stagneret og nærmeste ikke-eksisterende i dag, primært på grund af mængden af online film, men de sexbutikker der har set lyset og følger med, har skyndt sig at udskifte samlingen af DVD-film med kvalitets-sexlegetøj til både mænd og kvinder.

Onaniprodukter er på vej frem
Udover onaniprodukter er det også – om end langsomt – blevet mere almindeligt og mere accepteret for mænd at købe sexlegetøj til anale lege. Det er jo ikke nogen hemmelighed at der er stor nydelse for mænd i denne afdeling også. Igen er det her kvalitet, kunderne går efter, og de vil hellere betale lidt ekstra for at få et produkt der holder og som er produceret i et materiale, der ikke er usundt for kroppen.

Hvis du som mand ikke bryder dig om at bevæge dig ned i disse fysiske sexbutikker, så er der heldigvis som med så godt som alle andre produkter i dag rig mulighed for at handle sexlegetøj på nettet. Her er det også nemmere at sammenligne priser og spare penge på de ellers dyre produkter.

Related Posts