Menu Luk

Gaveideer til havemanden

Gaveideer til havemanden

Skal du til at give gaver til manden der har alt, så kan haveting være en rigtig god gave, da det tit er ting man ikke selv går ud og køber, samt der er mange praktiske værktøjer og andet man måske ikke lige tænker er et must-have, men som i hvert fald kan gøre havearbejdet sjovere og lettere. Udover værktøj er der også mange der strengt undervurdere værdien af kvalitetspåklædning til havearbejdet, hvilket også gælder handsker, sko og så videre.

Så hvor de mest åbenlyse gaver som diverse havemaskiner, plantefrø og andet værktøj tit ender retur over disken eller i et mørkt skab som aldrig bliver åbnet, skal du overveje om det ikke ville være en god idé at købe et par arbejdssko i høj kvalitet, noget slidstærkt arbejdstøj som kan bruges i mange år og giver bedre komfort når man arbejder i haven, eller måske bare nogle handsker af høj kvalitet hvis budgettet ikke lige er så stort. Nedeunder har jeg opstillet tre gode idéer i forskellige prislejer, så der er lidt at gå ud fra.

100-200 kr.:

OX-ON Nippon Handsker, er et par handsker der både kan bruges til det lette havearbejde og det tunge. De giver tilpas bevægelighed til at man får nok følelse med arbejdet når man eksempelvis lure ukrudt eller beskære sit rosenbed. Disse handsker kan varmt anbefales, og er et par handsker jeg altid har nogle par liggende af, selvom de er utroligt slidstærke. De er samtidig utroligt behagelige at have på, hvilket jeg tror skyldes deres valg af materiale, det bløde kalveskind. Til det tunge arbejde, når man eksempelvis skal lægge sten til en ny terrasse eller skal fælde et træ, er de også gode til, og jeg bruger faktisk ikke andet end dem her. De er samtidigt sikkerhedsgodkendte hvilket også er et plus i min bog.

Man kunne også vælge noget godt undertøj som er lavet til hårdt arbejde. Det giver også utroligt meget på komfort kontoen, eksempelvis et par gode svedtransporterende strømper eller underbukser kan næsten ikke undværes.

200-500 kr.:

Hvad med en god arbejdsskjorte. Der er alt for mange der render rundt i sit aflagte træningstøj hvor skidt og møg hænger fast i fibrene og efter en uges havearbejder bliver laset. Gode arbejdsskjorter der holder til mange sæsoners havearbejde koster typisk et sted mellem 300 og 600 kr. og fungere fantastisk til at holde varmen i forårsvejret og efteråret.

Hvis man ikke lige ønsker at rende rundt med en tyk skjorte, men stadig gerne vil have lidt beskyttelse til overkroppe, så kan en arbejdsvest også være fantastisk. De kan også sagtens anskaffes for under 500 kr.

500-1500 kr.:

Her i den lidt dyre prisklasse, kunne man jo passende gå ud og kigge efter et par gode arbejdsbukser med beskyttelse til knæene og gode lommer til værktøjet. Gode arbejdsbukser som dem håndværkere altid render rundt i, kan ofte findes til priser mellem 500-1200 kr.

fra 700-1500 kr.:

Er der stadig smattet ude på græsplænen efter den hårde vinter, så er det unægteligt en dejlig ting at eje et par gode kvalitetsgummistøvler. De helt billige gummistøvler egner sig som regel dårligt nok til regnvejr, så hvorfor ikke købe et par gode gummistøvler i gave, dem har man glæde af i mange år. Se eksempelvis dem her fra til under 800 kr. der også har gode beskyttelse af fødderne. Kvalitetsgummistøvler ligger ofte i et prisleje

Håber i kunne bruge det til noget, og rigtig god havesæson! 🙂

Related Posts