Menu Luk

Oill Street Wear

Oill er et nyt mærke indenfor dansk streetwear. Brandet adskiller sig især på én måde: Oill producerer ikke modetøj til mænd, men de producerer i stedet kun accessories! Hvor de fleste mærker prøver at producere det hele og som resultat heraf intet rigtigt godt designer, har Oill valgt udelukkende at satse på accessories. Og resultatet heraf er klart: de fedeste accessories på det danske marked.

Herunder en introduktion til nogle af de ting, du af danske Oill, der har hjemme i København, kan købe:

  • Caps: Oills Oklohoma snapbacks er slået igennem med et brag i Danmark. Capsene med det karakteristiske Oill logo på fronten og en sticker på selve skyggen er en intet mindre end en kæmpe succes, både blandt modebevidste unge mænd og piger. Kasketterne koster heller ikke mere end et par hundrede kroner, og du kan derfor udmærket tillade dig at købe et par stykker, hvis du ikke bare kan vælge én.
  • Halskæder og keyhangers: Traditionelt set har halskæder været med et smykke; et hjerte, ying/yang-symbolerne eller lignende. Sådan er det ikke nødvendigvis længere. Oill har været med til at gøre keyhangers populære. Her er der tale om simple nøgleringe, der er til at tage om halsen, så man altid ved, hvor ens nøgler er – men formålet er i højere grad at se godt ud og sende signaler om, at man er praktisk og nede på jorden, end hele tiden at vide hvor nøglerne er. Keyhangers er en billig måde at distancere dig selv fra andre på.
  • Rygsække: Eastpack’en er historie. De nye rygsække fra Oill, der også laver muletasker og backpacks, er i stedet vejen frem. Ikke alene er prisen meget attraktiv, men taskerne er super lækre, fedt designet og kommet i mange forskellige afdæmpede farver. Køb en skoletaske, der hjælper dig både med bøger og udseende.
  • Halsrør og halstørklæder: Hverken den danske vinter eller sommer er særligt venlig. Derfor er et halsrør altid værd at overveje. Et halstørklæde fra Oill, og du er tilmed godt klædt på både i forhold til kulde og mode!
  • Strikhue: Oill laver både caps og strikhuer. Det sidste egner sig især til lidt mere seriøse outfits, mens caps er den åbenlyse løsning til fx et fedt sæt streetwear fra søstermærket til Oill ved navn FUEl’D – skabt af de samme gutter fra København.
  • Sko: Sidst, men ikke mindst, har vi også sko med på vores liste. De rigtige sneakers og loafers er virkeligt prikken over i’et i forhold til modetøj.

Hvis du er rigtigt god kan følgende opskrift lade sig gøre:

Apple-jeans og tee fra FUEL’D, sko, halskæde og cap fra Oill – det hele er skabt af de samme drenge fra København med inspiration af byverdenens casual streetwear, og du har derfor et sæt tøj, der spiller sammen på et helt nyt niveau.

Med Oill er det værd at nævne, at mærket er for de unge og modebevidste mænd, der tør være en smule anderledes. Her satses ikke på de allerede eksisterende modetendenser. I stedet har drengene bag Oill forsøgt at lave accessories, der ikke nødvendigvis er set før i Danmark – og det med stor succes!

Related Posts