Menu Luk

Klapvogne – Du skal tage sikkerhed seriøs når det gælder børn

klapvogn

Jeg er selv 36 år gammel, og er for 6 måneder siden blevet mor for første gang. Derfor er det ikke så længe siden jeg begyndte at gå op i barnevogn, klapvogn, autostole og hvad hvad der kører sig sikkerhed til, når det kunne til sådan en lille størrelse. Jeg kan stadigvæk huske hvordan barnevogne så ud den gang jeg var en lille pige, der tror jeg faktisk ikke man gik så meget op i sikkerhed. Det var ikke fordi man ikke havde lyst til det, man havde bare ikke de samme muligheder som man har i dag.

Jeg vil da også sige for mig selv, at da jeg var ude i den lokale butik hvor de sælger alt i babyudstyr, der var jeg da også ved at få et chok, for der var rigtig mange ting jeg ligesom følte at jeg burde havde. De sælgere der var derude, se var rigtig gode til at få mig til at indse alle de behov som jeg ikke lige var klar over at jeg havde. Jeg havde en forestilling om, at det ikke var særlig meget udstyr som jeg havde behov for. De begyndte dog at liste en masse ting op for mig, men inden jeg skulle til at betale, der fik jeg den rigtig gode idé, at jeg lige ville sørge en af mine veninder der selv ar fået 4 børn, for det kunne jo godt være, at jeg ikke skulle bruge alle de ting som de mente jeg skulle have.

Det viste sig at være en super god idé, for da hun så listen, der var hun også lige ved at falde ned af stolen. Så meget har du slet ikke behov for var hendes første kommentar. Hun sagde til mig, at hvis jeg købte en god klapvogn, en autostol og en barnevogn, så var jeg kommet rigtig langt. Mange af de andre ting, dem ville jeg ikke rigtig få lejlighed til at bruge, og hvis jeg brugte dem, så kom jeg med stor sandsynlighed kun til at bruge dem en gang. Hun satte sig derfor ned, og skrev en seddel, og hun tog så med ud i butikken. Hun fortalte dem rent ud, at hun på ingen måde syntes det var rimeligt, at de forsøgte at sælge mig så mange ting som jeg slet ikke ville få brug for. Jeg kunne godt se på dem, at de blev lidt flove, og så vil kom ud i bilen med barnevogn og klapvogn, så grinte veninde til mig. Hendes kommentar var, at hun skyldte jeg vist hende en frokost på grund af alle de ting som hun havde sparet med for at købe. Hun fortale mig også, at på hjemmesiden e-klapvogn.dk, der kunne jeg læse meget mere om både den klapvogn vi lige havde købt, men også og mange andre modeller. Hun talte rigtig god omkring siden, så jeg tag den med til min mødre gruppe, og de blev rigtig glade for sådan en oversigt – Den havde de ledt længe efter sagde de. Så hvis du også er blevet mor eller far for første gang, så skal du også passe på med, hvor mange ting du køber som du ikke har behov for.