Menu Luk

Jeg fik en Fatboy headdemock

fatboy Headdemock

Jeg har lige haft fødselsdag, og det er egentlig ikke fordi det var en rund fødselsdag eller noget, men jeg fik alligevel en Fatboy Headdemock. Det eneste problem med at få sådan en i november måned er, at der er super længe inden man kan få lov til at bruge den. Jeg har nu gået hele vinteren og  kigget på den kasse den kom i, og hver gang man kiggede ud af vinduet, så  man bare sne eller regn. Der er dog heldigvis sket noget med vejret.  I dag står solen højt på himmelen, og det skulle blive op til 17 grader. Det er jo lige før at det begyndte at lysne for at jeg kan komme til at bruge min Fatboy Headdemock første gang

Jeg bor stadigvæk hjemme ved mine forældre. Min far har allerede været i gang med sætningen om, at nu skal jeg jo huske at jeg bor hjemme, så derfor kunne der jo ikke sket noget ved, hvis han lige kom til at prøve min hængekøje. Jeg tror godt han var klar over hvad min reaktion ville være. Jeg kunne godt se på ham da han havde sagt det, at han ikke forventede at få lov til at låne den.  Jeg beherskede mig dog, hvorfor jeg bare stille og roligt sagde til ham, at det skulle han nok ikke lige regne med, for godt nok var det en gave fra ham, men det betød altså ikke, at han også bare kunne bruge den. Han grinte godt nok lidt af mig da jeg sagde det, men så sagde han også bare, at det havde han heller ikke regnet med at få lov til, men det var da et forsøg værd. Det kunne jeg da kun give ham ret i.

Jeg er ved at glæde mig til at flytte hjemmefra.  Jeg glæder mig derfor til september, hvor jeg skal starte med at læse i Århus. Jeg har fundet mig en lille lejlighed hvor der er en lille have, så derfor kan jeg godt få plads til min fatboy Headdemack,. Jeg kan så ligge derude og læse de dage hvor det bliver godt vejr. Det glæder jeg mig helt vild til. Hele det med at flytte hjemmefra ser jeg rigtig meget frem til . Min mor derimod hun er ved at blive lidt nervøs, for hendes lille drenge flytter helt op til Århus. Min far er mere stille og rolig omkring det, men det er nok bare fordi han fik nej til at låne min Fatboy Headdemock tror i ikke 🙂 Jeg har dog sagt til min mor, at det ikke er fordi jeg flytter til USA, men kun til Århus en lille time fra byen de bor i. Hun skal jo altid være velkommen til at komme og vaske tøj. Jeg har besluttet mig til at starte en lille blog, når jeg flytter. På den måde, så kan mine venner og familie følge lidt med i hvad jeg går rundt og laver.