Menu Luk

Hvorfor er kvinder afhængige af tøj?

Ja, hvorfor egentlig? Hvorfor er det at vi kvinder bruger så meget tid og penge på at købe tøj til os selv, selvom skabet er fyldt med tøj, som kun er brugt meget få gange! – Hvorfor er det at vi ikke kan tage den samme elegante kjole på til barnedåb, som man havde på til ens søsters bryllup? Det er fordi vi er bange for at nogle vil huske kjolen fra sidst, og dermed tro.. ja, hvad tror de mon? At man ingen penge har til en ny kjole eller hvad? Hvornår kan man så bruge den kjole man havde på den ene gang til brylluppet igen? Måske kvinder er besatte af nye kjoler til enhver lejlighed man skal til?

Og hvorfor er det ulækkert at have samme sæt tøj på i 2 dage? Ok, det er nok lidt ulækkert hvis det lugter af sved, men hvis det nu slet ikke lugter eller har nogle pletter, så er det vel ok? Eller hvad? – Personligt skifter jeg bluser hver dag, men bukserne har jeg på i 2 dage, hvis ikke de har fået pletter. For det første skal de ikke vaskes så hurtigt og for det andet, bliver de ikke så hurtig slidt af vask, når de bliver brugt i 2 dage. Hvis man kun brugte sit tøj i 1 dage, så har man jo på en måned ca. 30 bluser og 30 bukser, som skal vaskes. Forestil dig lige den vaskekurv!

Og hvorfor er det at når kvinder skal på ferie, fyldes kufferten med tøj. Tøj, som man kun får brugt ca. 1/3 af på hele ferien. Men har nemlig noget favorittøj, som man kan gå i igen og igen og igen uden at det er, eller bliver, lækkert!? Det hænger jo ikke helt sammen vel. Det er en svær kombination. Men når man har al det tøj med i kufferten, så har man hjemmefra, taget hensyn til nogle forskellige seancer som der kunne ske på ferien. De 4-5 kjoler i de forskellige farver. Alt efter hvilket humør man er i, efter hvilke farve sko man har på. Man har udover almindelige flotte sommerkjoler, festtøjet med også. Tænk nu hvis der er et godt diskotek i byen, så kan man ikke gå i byen uden festtøjet. Den elegante og meget fine kjole er også med. Tænk nu hvis dronningen kom på besøg. Badetøjet. Ja, kvinder har ALTID mere end 1 sæt badetøj med. Forskellige slags bikinier, badedragter. Hvis du ikke har plads nok i kufferten, så kan du altid gøre som ekstrablandet skriver om her: http://ekstrabladet.dk/ferie/foerdurejser/article1745515.ece, nemlig at stjæle plads i mandens kuffert!

Skoene man har med, skal også passe til alle lejligheder. Stiletter til festtøjet, de 2-3 par sandaler, fordi man ikke kan gå i det samme par i længere tid på grund af at man får vabler. Almindelige gode joggingsko, hvis nu man skal ud at vandre. Og alle disse sko fylder en del i den kuffert, hvornår lærer jeg dog ikke at købe så meget. Jeg elsker simpelthen bare at købe tøj online hos Dressme.

Når man så kommer hjem, tømmer sin kuffert, og ser hvor lidt tøj man har brugt, ud af alt det man har taget med, Så tænker man, at næste gang man skal på ferie, så skal jeg ikke have lige så meget med. Og det glemmer man så alt om, indtil man kommer hjem fra den næste ferie..

Related Posts