Menu Luk

Hvad skal jeg give ham?

Hip hurra!! Det er snart min mands fødselsdag – og han bliver 40 år! Vi har planlagt en skøn fest med familie og venner. Vi holder det hjemme og har hyret en kok. Det bliver helt low key! Vi tænder op i grillen og satser på godt vejr. Vi har filet mignon og kylling til vores voksne gæster med en masse forskellige salater og naturligvis forretter. Til børnene har vi hot dogs og burgers. Vi dækker små smukke borde i haven med forskellige favetemaer. Jeg har endda engageret en DJ, så vi kan have god musik til ud på de små timer.

Jeg er fantastisk til at arrangere sådan noget – men her kommer det, jeg har haft sværest ved – hvad giver man manden, der har alt?? Jeg vil jo selvfølgelig gerne, at det er noget helt specielt, som han vil huske altid – at dette her fik jeg på min 40 års fødselsdag!

Det kunne være en særligt fin årgangswhiskey. Jeg har set, at man flere steder endda kan få personaliseret print på flasken.

Det kunne være en fint herreur. Masklint – eksklusivt – sportsur – eller måske et vintage herreur. Der er mange muligheder, og der er nu noget særligt ved at give et ur.

Alternativt når vi er i smykkeverdenen kunne det være manchetknapper. Der findes mange smukke manchetknapper. Men det er jo ikke så tit, han vil bruge dem.

Det kunne være et eksklusivt grillsæt. Min mand elsker at grille, og han tryller mange spændende retter op på grillen. Eller måske et fint knivsæt – men disse gaver er knap så personlige. Jeg vil gerne, at det er noget til HAM!

Måske jeg skulle tænke i fine cigarer? og en humidor… Det er meget mandigt 🙂

Han har også talt om at starte på at spille golf, så måske noget i den retning, men jeg er nu ikke så sikker på den vej. Jeg tor nu nok, jeg hælder mest til herreuret. Det er jo noget, der altid vil være aktuelt – og som han vil bære på sig. Jeg må i gang online med at finde butikker der har et stort udvalg på herreure. Et godt sted at starte er nok disse vildt fede herreure.

Related Posts