Menu Luk

De mindre kendte fordele ved at nyde Dansmoke´s Billige elektroniske cigaretter!

012904-2014Elektroniske cigaretter er i stigende grad et pålideligt alternativ til almindelige cigaretter. At bruge en billig elektronisk cigaret har flere fordele. Den er en langt billigere løsning for rygere, der holder et strengt budget. Dansmoke e-cigs er blandt de bedste muligheder, du kan vælge for at holde dit budget. Nedenfor findes en beskrivelse af de vigtigste grunde til, at du skal overveje Dansmoke e-cigs i forhold til traditionelle cigaretter.

De er billige at opretholde

I modsætning til traditionelle cigaretter, er Dansmoke e-cigs er ikke omfattet af beskatning. Skatten på traditionelle cigaretter og de stigende produktionsomkostninger er blandt de vigtigste grunde til, at deres priser stiger dagligt. Omkostningerne ved at erhverve en pakke cigaretter hver måned er meget højere i forhold til brug af billige elektroniske cigaretter fra Dansmoke.

Den oprindelige pris for at erhverve et startsæt kan synes høj, men den samlede månedlige opretholdelse holder omkostningerne langt lavere. Nogle e-cigs er genanvendelige, mens andre er til engangsbrug. Engangs e-cigs har kapacitet til at yde nikotin hit svarende til 40 traditionelle cigaretter. De kasseres når der ikke kommer mere damp fra e-cigaretten. Genanvendelige typer har en genopfyldelig patron samt et genopladeligt batteri.

Ingen rygning er inddraget

Dansmoke e-cigs ligner almindelige cigaretter. En væsentlig forskel er, at du ikke behøver at tænde dem for at bruge dem. Et sug på e-cigen opvarmer væsken med nikotin i enheden som bliver til damp. Ved at indånde dampen bliver der leveret nikotin direkte til lungerne. At ryge en billig elektronisk cigaret kan siddestilles med at ryge en almindelig cigaret bortset fra, at der hverken er ild eller lugt. Røgen fra traditionelle cigaretter er irriterende. Den sætter sig i tøj, hår og endda i bilen. Lugten af ??røg er ganske irriterende for ikke-rygere. Disse e-cigs er også sikrere, fordi det ikke er nødvendigt at bruge ild. Et stort antal brandfarlige situationer opstår på grund af cigaretskod, som bliver kasseret mens det stadig brænder.

De er en mindre risikabel for menneskers sundhed

Ingen kan vurdere, hvor sikker Dansmoke e-cigs er. Der er endnu ingen officiel bevis for, at billige elektroniske cigaretter er sikre. Dog kan vi spekulere omkring deres sikkerhedsniveau ved at sammenligne de fordele, de har i forhold til traditionelle cigaretter. Ingen særlige sundhed foranstaltninger er hidtil blevet foretaget af store reguleringsorganer og sundhedsmæssige eksperter i verden. Traditionelle cigaretter er den vigtigste årsag til udvikling af kræftfremkaldende lidelser. De fleste rygere, der har skiftet til Dansmoke´s e-cigs har rapporteret om et bedre helbred.

De muliggør at stoppe med at ryge

Dansmoke e-cigs er designet til at tage højde for forskellige typer af rygere. Et startsæt indeholder ofte høje nikotinniveauer for at tilfredsstille rygerens nikotin krav. I løbet af en periode, kan man altid tilpasse sin patron med en lavere nikotin koncentration, indtil man er i stand til at overleve uden et eneste nikotin pust. Nogle patroner kommer også med nikotin-fri væske. De er det bedste for dem, der gerne vil holde op så hurtigt som muligt. Brugeren nyder samme rygefornemmelse uden at indtage nikotin.

De har ringe social effekt på brugeren

E-cigs er forholdsvis nye på markedet. Traditionelle cigaretter har i løbet af tiden udviklet en negativ perspektiv i samfundet. Mange reklamer er blevet udviklet til at advare folk mod brug af traditionelle cigaretter på grund af de afledte effekter. De fleste sociale steder har “Ikke Ryger Zone” tegn bogført overalt. Rygere er ikke velset af samfundet og ingen nyder at være associeret med dem. Dansmoke e-cigs er anderledes. Du nyder at ryge offentligt, uden at forstyrre folk omkring dig. Ingen røg udsendes, og den resulterende damp er lugtfri. Derudover har de fleste mennesker vedtaget en positiv tanke over for brugen af e-cigs, da ingen sundhedsmæssige risici er blevet rapporteret endnu.

Dansmoke giver dig en mulighed for at nyde alle disse fordele på en nem og billig måde. Du kan prøve en individuel e-cig eller vælge en komplet startpakke.

Related Posts