Menu Luk

Det frække legetøj

Når vi tænker på sexlegetøj, tænker vi jo mest på dildoer og vibratoer – de mere gængse. Men hvad er der egentlig på markedet af spændende sager?

Først og fremmest er der Magic Wand. Det er egentlig en vibrator til ømme muskler, men den er blevet populær blandt kvinder pga. de stærke vibrationer og er god at bruge på klitoris. Den blev super populær efter den var med i en episode af ”Sex and the City”.

Dernæst er der en dobbelt vibrator, hvor du både får vaginale vibrationer og vibrationer på klitoris på samme tid. Herligt stykke onani legetøj, hvis du er single.

Så er der de små vibratorer, der kan smuttes ned i en kuverttaske. Lad dig ikke snyde af størrelsen. De er fantastiske på klitoris og har som oftest en meget stærk motor. De lades op, så du kan have dem med dig, hvis du synes det er spændende. Eller har du den bare klar i natbordsskuffen.

Til mænd findes der en penisring, som sættes om skaftet, og den giver vibrationer. Pas på med at give ham denne på, hvis du synes han kommer for hurtigt…

Så er der selvfølgelig glidecreme. Måske tænker du, det er da ikke et sexlegetøj, men det synes jeg nu, det er. Det er altid lækkert med lidt ekstra glidecreme. Det får også hans berøring – eller din egen – til at føles bedre. Og desuden kan du nu få glidecreme, der får blodet til at løbe hurtigere til dine kønsdele. Findes til både mænd og kvinder.

Hvis nu din fyr ikke er så veludrustet, kan du faktisk få et sexlegetøj, der sidder rundt om din klitoris og ind i skeden. Den vibrerer begge steder og er ingen hindring for ham. Han vil sikkert synes om det, da han også kan mærke vibrationerne.

Der er masser af sexlegetøj derude og på nettet. Vigtigst af alt er at du ikke er bange for at forsøge og lege. Prøv også fx at have sex udenfor soveværelset, det giver en ekstra spænding. Prøv også at lege med dig selv med fx sexlegetøj. Det gør det lettere for dig at forklare din partner, hvad du godt kan lide.

God fornøjelse med dit sexlegetøj – og husk nu gør det sjovt!

Related Posts