Menu Luk

Tag på ferie i denne ferielejlighed Sydfrankrig

ferielejlighed Sydfrankrig

Tag på ferie i vores dejlige ferielejlighed  i Sydfrankrig. Vores ferielejlighed ligger på 2. sal direkte på stranden.  Når du kigger ud af vinduet om morgenen er det første der møder dit blik solopgangen over Middelhavet  i Sydfrankrig og børne pool og voksen pool i Les Capitelles.

Vores ferielejlighed ligger ca. 25 km syd for Perpignan i Sydfrankrig og ca 30 km nord for den spanske grænse. Vores ferielejlighed i Sydfrankrig er lige blevet renoveret med nyt køkken og bad og toilet. Rigtig hyggelig at sidde på ferielejlighedens altan på 2. etage og nyde et glas godt vin. Vores ferielejlighed ligger i området med Roussillon rødvin i Sydfrankrig. Når man kører en tur i området ligger det ene vinslot efter det andet. Der er masser af fransk vin i Sydfrankrig. Når vi er i vores ferielejlighed i Sydfrankrig har vi et par forskellige vinslotte, som vi besøger for at få fransk rød vin med hjem både til vores ferielejlighed i hjem til Danmark.

Der er flere muligheder at komme til vores ferielejlighed i Sydfrankrig. Hvis du ikke har mod at køre ca. 1950 km ned gennem Frankrig, så kan du flyve enten til Girona eller Barcelona eller Perpignan. Man kan så leje bil i lufthavnen, hvid man ikke er til den billigere mulighed med offentlig transportmiddel.  Ryanair plejer at være forholdsvis billig fra f.eks. Billund til Girona i Spanien. En anden mulighed er at køre til Hamburg og køre på et biltog, som kører til Narbonne i Sydfrankrig.

Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg skal skrive så meget om feriebolig Sydfrankrig og om rødvin eller fransk vin i det hele taget.  Jeg  vil meget hellere tage derned og drikke noget fransk rødvin i min ferielejlighed Sydfrankrig. Man kan enten køre, flyve, tage toget. Ja måske kan man tage på stop med en lastbil som kører til Sydfrankrig. Enten kan blive sat ved motorvejsafkørsel ved Perpignan eller Elne. Gad vide om jeg ikke snart har ord nok til denne side – nej jeg kan se, at det slet ikke er nok. Det er godt nok træls med alle de ord som skal bankes ind i computeren. Er der ikke snart nok om ferielejlighed Frankrig og om rødvin ja for den sagt skyld vel også champagne, portvin, muskatvin, som er meget kendt fra området. Det danske kongehus importerer til deres fester. Herudover har de jo prins Henriks vin fra Cahors.

Hvad er forskellen på ferielejlighed Sydfrankrig og feriebolig Sydfrankrig. Fransk rødvin er godt, men det kan både rødvin fra Italien, Spanien, Chile m.m. også være Hvidvin kan jeg bedst lide fra Frankrig og sydtyskland, men Portugal og Italien kan også lave noget godt hvidvin. Det er dejlig, at der ikke er så langt til vinbonden når vi kommer ned til ferielejlighed Frankrig. Lige en lille tur på ca. 10 km samtidig med at vi tager ud at handle købmandsvarer til hele ferien. Den lille bil som vi plejer at leje eller vores egen bil bliver næsten fyldt op, især hvis vi har bagagen hjemmefra med.