Menu Luk

Til fest hos Randi – Hvilken parfume skulle hun have

Marc Jacobs Dot

Det er ikke så længe siden, der stødt jeg på en af mine gamle veninder fra folkeskolen. Det var helt vild hyggeligt, og der gik ikke særlig lang tid, inden vi havde fået sat os ned på en café, og vi var i gang med at fortælle hinanden, hvad der var sket siden vi havde set hinanden sidst. Den ene kop kaffe tog den anden, men pludselig var det blevet sent, og Randi kom pludselig i tanke om, at hun skulle hjem til hendes børn, for hendes mand havde en aftale om aftenen. Vi fik dog lige udvekslet telefonnr. og da jeg ville give Randi et kram da vi tog afsked, der lagde jeg mærke til en herlig duft hun havde på. Hun fortale mig, at hun gik meget op i dufte, og den jeg lige havde duftet, det en en ny Marc Jacobs parfume hun lige havde købt ugen inden.

Da jeg kom hjem fra min shoppe tur, der kunne min mand ikke helt forstå hvad jeg havde lavet. Han grinte og sagde, at hvis det var så lang tid det tog mig at købe et par nye jeans, som egentlig var det jeg havde taget af std for, så var han da glad for, at jeg ikke skulle have andet. Jeg grinte med ham, og jeg fortalte ham omkring den oplevelse jeg havde haft inde i byen. Han skulle godt forstå, at det havde taget noget længere tid, for når man møder gamle bekendtskaber, så kan det være svært at komme væk.

To dagen efter jeg havde mødt Randi, der ringede hun for at høre, om ikke min mand og jeg ville med til en fest de skulle have hjemme. Jeg sagde straks ja, for hvem er ikke klar til at få en hyggelig aften,sammen med en gammel veninde. Min mand var også straks klar, for det var efterhånden længe siden vi havde været sammen med nogen for bare at hygge os, og det gjorde han ikke noget, at han ikke kendte dem, for det kunne han jo komme til som han sagde. Sådan er min mand altid, og han finder da også altid nogen at snakke med, det er bare så skønt. Jeg skal aldrig være nervøs for, at han bare sidde i et hjørne og keder sig.

Efter vi havde fået vores invitation, så kom jeg i tanke om, at jeg hellere måtte få købt en lille værtinde gave til Randi. Jeg kom i tanke om, den Marc Jacobs parfume jeg havde dufte på hende, så jeg var klar over, at hun gik meget op i dufte, så jeg tænkte det var meget naturligt, at købe en anden parfume til hende. Jeg har altid selv været utrolig glad for Gucci parfume, så jeg besluttede mig for, at jeg ville prøve at købe min egen favorit parfume til hende, for at se om det også var noget for hende. Nu håber jeg bare, at hun bliver lige så glad for den som jeg selv har været, og ellers har hun jo mulighed for at bytte den.