Menu Luk

E-cigaret med nokotin – Sådan køber du i Danmark

ecigaret med nikotin

Nogle gange når man høre om forskellige love i Danmark, så er man nød til at ryste på hovedet, for nogle gange giver det bare på ingen måde mening. Det gælder fx. når snakken kommer til e-cigaret med nikotin. I følge dansk lovning, så er det faktisk ikke lovligt at sælge i de danske butikker. En helt utrolig lov, som man kan have rigtig svært ved at forstå. Hvis man går ind på en tankstation eller et supermarked, så kan du faktisk alle steder køber almindelige cigaretter. De står side om side, og hvis bare man er over 15 år gammel, så kan man købe dem. Det er med andre ord rigtig let at få fat i dem. Der er mange undersøgelser der viser, at det er utrolig skadeligt at ryge tobaks cigaretter, og derfor har man sundhedsskadelige produkter til at stå, som man lystigt sælger til kunder, Hvor mange andre produkter kender du, som man gerne må sælge, som man ved er skadelige for helbredet ? Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om andre produkter, hvor man helt lovligt kan sælger dem til forbrugere.

Det er også komme mange supermarkeder og tank stationer, hvor de har forskelligt tyggegummi og plastre og hvad der ellers findes af rygestop produkter. Disse sælges helt lovligt som håndkøbsmedicin, så det er også enkelt at få fat i denne type af produkter. Når det så kommer til nye rygestop produkter, som e-cigaretter med nikotin, så er det ikke lovligt at sælge i Danmark. De eneste e-cigaretter man kan købe i de danske butikker, er dem der ikke indeholder nikotin. Min mening omkring det er, at det er lidt rystende, at det skal være lettere at købe de skadelige cigaretter med tobak, end det er at købe de meget mindre skadelige e-cigaretter med nikotin – Det er bare dansk lovgivning i en nøddeskal.

Det er dog stadigvæk muligt at købe e-cigaretter med nikotin, så ikke noget problem. Du er bare nød til at planlægge det i lidt bedre tid, så du ikke løbet tør. Jeg synes det er en rigtig god idé, at tegne abonnement på friske forsyninger, for his man prøver med at ryge, så gælder det om at være afslappet omkring det, og derfor skal man ikke gå og være nervøs over, om man nu løber tør, inden man får købt noget nyt og får det leveret. Når man har abonnement på leveringer af frisk forsyninger med e-cigaretter mednikotin, så sker alt af sig selv, og inden du løber tør, så kommer der nogle nye med posten.

E-cigaret forhandler finder du på nettet, for det er nødvendigt for dig, at købe e-cigaret med nikotin på nettet, for det skal sendes fra en adressen udenfor Danmark. Det er nemlig mærkeligt nok lovligt som privat person at købe disse produkter i udlandet, mens man ikke lovligt kan købe dem i Danmark – Derfor er jeg igen nød til at sige, at det er typisk dansk lovgivning – Vi har jo bare vendt os til det, og efterhånden blevet rigtig gode til at handle i udlandet.

 

Related Posts