Menu Luk

Den digitale ønskeliste 2013

Dagens indlæg er primært tiltænkt familie og venner, som påtænker at begave mig til jul. Dog håber jeg også, at resten af læserne her på bloggen kunne finde indlægget nyttigt, skulle I selv være i gang med ønskeliste-skriverierne.

Jeg har personligt svært ved at skrive ønskelister – og, i det hele taget, komme i tanke om ting, jeg ønsker mig – og derfor vil indlægget hér muligvis blive opdateret løbende.

Værktøjskasse
Efter at være flyttet i eget hus, kunne jeg godt bruge en værktøjskasse at have alt mit værktøj i. Det behøver ikke at være et bestemt mærke – blot en god, rummelig én, hvor jeg kan have alt mit Habengut. Fås i stort set alle byggemarkeder.

Trådløst stegetermometer
Over sommeren bemærkede jeg, at flere af mine venner bruger et trådløst stegetermometer, når de griller. Det er især smart, hvis man vil være en del af selskabet, når der grilles til fester. Nogle af dem er kompatible med iPhone – sådan ét ønsker jeg mig. Kan bl.a. købes her.

Arbejdsbukser
Nu, hvor vi har fået egen have, er det nok en god idé at få sig et par arbejdsbukser, lidt handsker og måske nogle bomuldst-shirts til at have på, når vi arbejder i haven. Jeg har ingen særlige ønsker om mærke mv. Bare det er god kvalitet, som ikke går i stykker på knæene, når der skal læges fliser på terrassen. Kan købes her.

Cykellygter
Tråden til min gamle dynamolygte er knækket, så jeg må hellere se at få mig nogle nye lygter. Lygterne, jeg kunne tænke mig, er kraftige og holder batteri i lang tid. Fås hos de fleste cykelforhandlere.

Vinterstøvler
Der skal gås ture på det grønne område bag vores nye hus til vinter – og det kræver vinterstøvler. Jeg bruger størrelse 44 – og har sådan set ikke andre ønsker, end at de skal være varme.

Automatisk parkeringsur
2013 har indtil nu budt på 2 parkeringsbøder – på steder, hvor jeg rent faktisk har holdt mig inden for tidsrummet, man måtte parkere. Jeg ved, at der findes mange af den slags ure – og det ene kan, i mine øjne, være lige så fint som det andet. Kan købes hos Bahne, Imervo o.lign.

Brændekurv
Vi er trætte af splinter og støv på stuegulvet, og jeg (vi) ønsker mig derfor en kurv, hvori vi kan have brænde og briketter. I ved selv, hvordan vores stue ser ud – kurven skulle gerne passe ind.

Wellness-oplevelse
Vi har mange gange talt om at tage på wellness-ophold – men aldrig rigtigt kunne afsætte tiden til det. I år prøver jeg derfor at ønske mig en wellness-oplevelse. Får jeg gaven, ved jeg nemlig, at vi får det gjort. Kan købes på diverse hjemmesider.

Skibriller
Trods flytningen i efteråret, regner vi med at tage på skiferie igen i år. Sidst vi var afsted, mistede jeg mine Oakley-briller, og jeg ønsker mig derfor et par nye. For info om model, spørg min bedre halvdel.

Har du selv prøvet at lave en digital ønskeliste? Og hvad synes din familie og venner i så fald om måden at gøre dette på? Skriv gerne en kommentar herunder.

Related Posts