Menu Luk

De bedste årsager til, at du bør bytte traditionelle cigaretter ud med E Cigaretter

12052014-03Alle taler om E Røg og fordelene frem for traditionel cigaretrygning. E rygning er en trendy ny måde at ryge med en batteridrevet elektronisk cigaret fyldt med flydende nikotin. Den er en gadget der opvarmer flydende nikotin op til damp, som folk indånder og udånder. Når dampen pustes ud, fordamper den i luften.
E cigaretter har mange fordele frem for traditionelle cigaretter. Her er nogle af de førende fordele, du kan nyde.

1.    Nyd et bedre helbred
Traditionel rygning er kendt for at forårsage meget alvorlige helbredsmæssige komplikationer og er en førende dødsårsag i mange lande. Traditionel cigaretrøg påvirker ikke kun rygerens helbred, men også sundheden for dem der udsættes for passiv rygning. Under graviditeten, kan rygning medføre aborter og påvirke det ufødte barns sundhed.
Elektronisk rygning på den anden side forårsager ingen sundhedsmæssige komplikationer. Det er faktisk en god måde at bryde denne skadelige afhængighed for dem, der er afhængige af traditionel rygning.

2. Spar penge
Rygning af E cigaretter er betydeligt billigere end at ryge traditionelle cigaretter. Udgifterne til de traditionelle cigaretter er steget gennem årene. Beskatningen af cigaretter er ekstremt høj, primært for at begrænse rygning på grund af dens negative virkninger, samt omkostningerne til produktion og distribution. Du er også nødt til at investere i askebægre og lightere for at nyde en traditionel cigaret.

E cigaretter er ikke påvirket af disse faktorer. Mens de indledende udgifter til at købe en E cigaret kit er høje, er de månedlige omkostninger betydeligt lavere. Du sparer også en masse penge på grund af en forbedret sundhed når du holder op med at ryge traditionelle cigaretter.

3. Nyd at have en frisk ånde og hvidere tænder
Du kan identificere en ryger blot ved farven på deres tænder og lugten af deres ånde. Det sker ikke med E-røg. Elektroniske cigaretter har ikke en særskilt lugt, og forårsager derfor ikke dårlig ånde.
E cigaretter giver dig ikke dårlig ånde og påvirker ikke dine tænder på nogen måde. Faktisk kommer E cigaretter i en række skønne smagsvarianter.

4. Nyd at være en del af det pulserende sociale liv
Traditionel rygning placerer rygeren i strid med samfundet. Ikke-rygere vil sjældent interagere med rygere, for ikke at nævne det pres rygere bliver udsat for af samfundet for, at de skal opgive den dårlig vane.
Det er ikke tilladt at ryge mange offentlige steder. Rygere er altid på udkig efter steder, hvor de kan ryge uden at forstyrre andre eller kommer i knibe fordi de ryger på offentlige røgfrie zoner.
Elektronisk rygning er den eneste måde at nyde rygning på offentlige steder med din familie og venner.

5 Nyd et sikrere og bedre miljø
Traditionelle cigaretter er en af de førende årsager til brandrelaterede ulykker i verden på grund af brugen af åben ild. Traditionel rygning skader også miljøet med cigaretskodder, aske og brugte tændstikker.

Elektroniske cigaretter på den anden side er sikre, og du behøver ikke at bekymre dig om brandskader. Miljøet forbliver også stadig rent og fri for de affaldsprodukter, der produceres af traditionel rygning.
Hvis du nyder analog rygning, bør du overveje at skifte til e Røg. Elektronisk rygning vil tillade dig at nyde din cigaret uden de skadelige virkninger, der er forbundet med rygning. Det er et sikrere, sundere og billigere alternativ, som du bør udnytte.

Related Posts