Menu Luk

Acai – Det lille vidunder bær fra Sydamerika

Acai pulver

Dette lille bær bliver afprøvet for rigtig mange forskellige ting. Der er mange der er har fundet forskellige ting som det Acai er god til. Der er mange der har fundet ud af, at det er rigtig effektivt til at tabe sig med. Når man søger lidt på internettet, så kan man finde rigtig mange historier om, at folk har tabt sig 1-2 kg på uge, og hvis man regner lidt på hvad du kan tabe dig på en måned, så er det jo faktisk 4-9 kg. – Det er altså noget der kan give dig rigtig meget.Det er dog ikke kun vægttab som Acai er godt for. Det er fyldt med gode ting til dog krop, og indeholder blandt andet omega 3,6 og 9 fedtsyrer. Du finder også store mængder af c-vitaminer og ikke mindst antioxidanter. Der er derfor en rigtig god idé at spise fx. Acai pulver hver morgen, for det kan give dig en rigtig god start på dagen. Der findes mange måder at indtage det på. Hvis du fx. laver en smoothie hver morgen, så kan du kommer lidt i den. Hvis du spiser et eller andet form for surmælksprodukter, så er det oplagt at komme lidt ovenpå der. Du skal ikke være nervøs for, at det ikke smager godt, for det er super lækkert og smager hen ad brombær og chokolade. Det er lige så lækkert som det lyder til at være, og når først du er startet med at spise det, så vil du slet ikke undvære det igen. Det giver nemlig en super god smag, og de virkninger der er på din krop, dem har du slet ikke lyst til at undvære igen.

Det er dog ikke kun ved at komme Acai pulver i at du opnår en god positiv effekt. For der findes mange andre eksotiske frugter der ikke dyrkes i Danmark, men som indeholder rigtig mange positive stoffer. Der er dog ikke ret mange af dem der dyrkes i Danmark, så i mange tilfælde er du nød til at købe dem på frost. De bliver dog frosset ned med det sammen, så de beholder de vitaminer og hjælpsomme stoffer i sig. Fordi de bliver varmebehandlet rigtig hurtig, så undgå du også et stort tab af virksomme stoffer. Hvis du selv skulle i gang med at varmebehandle dem, så ville du tabe mange flere af disse stoffer, fordi du er ikke i stand til at nedkøle dem så hurtigt, og derfor ville du tabe mange flere af de gode ting.

Hvis du også har fået lyst til at købe nogle eksotiske frugter, så prøv at gå ind og se det udvalg de har på http://www.acaishop.dk/ for der finder du rigtig mange spændende frugter, der giver en helt anden smag til fx. din smoothie. Du kan også lege lidt med at bruge nogle af dem i din madlavning, for du kan frembringe nogle smage, som du ikke kan med andre ingredienser. Det kan være rigtig spændende og lege med, så køb nogle forskellige så du altid har noget i fryseren, så du kan komme i gang, når lysten er der.

 

Related Posts