Menu Luk

Ølbrygning udstyr – Det er meget begrænset hvad du skal bruge

ølbrygning

Der er desværre nogen der har den opfattelse, at man skal bruge en masse udstyr, hvis man skal i gang med at brygge øl selv. Der er også nogen der har den opfattelse, at det komme til at fylde en masse. Der er dog ingen af disse to udsagn, der er rigtigeDer fylder ikke særlige mange. Der er rigtig mange der brygger hjemme ved dem selv, også selv om de bor i lejlighed. Når man er i gang med at brygger, så ja så fylder det da noget, men når man så er færdig, så pakke man de ting man har brugt væk igen, og derefter så fylder der faktisk ikke særlig meget. Lang de fleste ting, de kan sættes samme, sådan at det hele kan være i den gærspand man bruger til at gære øllet i. Det er en utrolig let, og tager ingen tid.

Ølbrygning udstyr – Det er faktisk meget begrænset hvor meget udstyr du skal have. Der findes 3 forskellige metoder hvor på man kan brygge hjemme, og hvis man vælger den helt lette metode, så skal du egentlig bare have en lukket beholder til at gære øllet i, og derefter en hævert og en kapselpåsætter. Det lyder ikke af meget, og det er det heller ikke, så den investering man skal bruge til at komme i gang med, den er meget begrænset. Når en gang man har lyst til at læse det helt fra bunden af, ja så skal du bruge lidt mere udstyr, men på det tidspunkt, der har man også fundet ud af, at det er en hobby man har lyst til at forsætte med, og derfor betyder det typisk heller ikke så meget, at man skal ud og bruge noget mere udstyr. Det er jo lidt ligesom med at mange andre hobbyer man kan have, at jo mere interesse man har, jo mere ølbrygning udstyr har man typisk lyst til at købe. Der er ikke særlig mange hobbyer jeg kender, hvor man ikke får lyst til noget nyt udstyr, når man ser det.

Udover udstyr, så skal du naturligvis også have nogle råvarer til at brygge med. Det er heller ikke fordi det behøver at være særlig mange ting, for når alt kommer til alt, så består en øl faktisk som regel kun af vand, humle, ølgær og malt. Vandet har du i vandhanen, og så skal du jo faktisk kun købe 3 andre ting. Det er lige til at komme over. Der er så nogen der har lyst til at tilsætte forskellige krydderier, men det er på ingen måde noget man skal, men det er muligt hvis man har lyst til det. Det er egentlig også det jeg synes er så fedt ved denne hobby, nemlig at man langt hen af vejen kan fremstille lige præcis den øl man har lyst til,, og man behøver derfor ikke at tænker over, om man brygger noget andre har lyst til at brygge.

Start derfor på ølbrygning, hvis du har lyst til det, og du skal som sagt ikke være bange for, at det kommer til at overtage dit hjem, for det gør det på ingen måde.

 

Related Posts