Menu Luk

Nu tager vi snart til Harzen i Tyskland, og jeg glæder mig

Harzen

Der er mange steder man kan vælge at tage hen på sommerferie, og der er nogle af de steder der nok ikke har det bedste rygte. Et af disse steder er nok lige præcis Harzen, for der er mange der har en holdning til det sted. Der er nok mange der har den holdning, så det kun er gamle folk der tager derned. Det kan godt være at det var sådan en gang, men sådan er det på ingen måde længere.

Det er 3. år i streg at vi tager derned, og grund til at det tiltaler os så meget, er nok i virkeligheden at området har alle de ting vi forventer os af en ferie, og så lige lidt mere. Den helt store fordel er så bare, at der ikke er særlig langt derned, så cirka 5 timer efter vi har sat os i byen hjemme, så holder vi dernede, og er klar til at holde ferie. Sådan var det på ingen måde den gang vi altid tog syd på, for der kunne det jo tage det meste af en dag, hvis vi valgte at flyve, og havde vi valgt at tage bilen, så tog det næste 2 dage. Det er rigtig lang tid, for det er hver vej, og det er altså langt tid, af den ferie man kunne have slappet af i.

Vores familie er alle aktive, og det betyder nok også, at vi har svært ved at sidde stille, så vi vil gerne bevæge os lidt. Derfor er der den kæmpe fordel med Harzen, at det ikke er helt så varmt som helt nede syd på, og det betyder så også bare, at vi kan leje en cykel, og tage rundt i området dernede. Der er godt med bakker, så man føler man får noget rigtig godt motion, og så er det bare en anderledes måde at holde ferie på. Den tiltaler os meget. Det er dog ikke kunne det perfekte område for den aktive familie, for mange af vores venner er også begyndt at tage af sted dernede, og de slapper bare af, som man måske også kunne vælge at gøre i et sommerhus hjemme i Danmark. Fordelen ved at tage til Tyskland er dog, at det ikke koster så meget at leje et sommerhus dernede, og så er det faktisk også meget billigere at leve dernede. Du kan med andre ord få en rigtig billig ferie, og hvis man kan lide den tyske mand, så er der jo så også mulighed for at få noget af det. Alle rammer er lagt til en helt fantastisk ferie. De folk der har været dernede, de vil sikkert også give mig ret i, at Harzen er meget mere end bare gamle mennesker, for der er mange unge der også har opdaget hvilke fordele der er  ved at tage derned.

Du kan læse meget mere om ferie her http://www.blogferie.dk/. Siden omhandler ikke bare ferie i Harzen, men også mange andre steder, hvor du finder gode råd til, hvordan man kan få en god ferie, og mange gode råd til, hvordan man kan gøre det hele lidt billigere. Det bedste af det hele er så også bare, at det er en gratis side, så alle de gode råd du får om at spare, den kan du føre ud i livet, uden det koster dig noget.

Related Posts