Menu Luk

Læg tobakken på hylden nu… Det bliver nemmere med et startsæt!

01072014-03Tidligere var rygning i høj grad opfattet som moderne, klassisk og ganske populært. Det er dog ikke længere tilfældet. Rygnings negative effekt på helbred og livslængde – både for rygere og for folk, der udsættes for passiv rygning – er blevet et udbredt og velkendt viden, der dagligt deles mellem generationerne.

Med der er hjælp at hente til de rygere, der ønsker at bryde den dårlige vane og kvitte smøgerne for altid. Og det er her DanSmoke kommer ind i billedet. Den elektroniske cigaret vil ikke kun hjælpe dig nå dit mål; den vil også hjælpe dig undgå rygetrangen, og du vil fortsat kunne få dækket dit nikotinbehov – men på mere sikker, giftfri måde – indtil du er klar til at stoppe fuldstændigt.

Elektroniske cigaretter er den nyeste, sikreste og billigste måde at stoppe med at ryge. Og de er samtidig både renere og langt mindre miljøskadelige end almindelige cigaretter. Hvor tobakscigaretter producerer røg, der er spækket med kræftfremkaldende og skadelige stoffer, afgiver e-cigaretter kun en harmløs damp og forårsager derfor ikke passiv rygning. E-cigaretterne lugter desuden ikke og efterlader derfor ingen ildelugtende stank på hår, tøj og møbler.

Når rygere tidligere ønskede at begive sig ud i et rygestop, var vejen ofte lang, besværlig og fuld af faldgruber. Der var ikke megen hjælp at hente hos hverken læger eller rygestopmidler og rådene var ofte dyre og dårlige. Imidlertid har introduktionen af e-cigaretten brudt alle mønstre og er derfor i dag en af de mest eftertragtede rygestopmetoder. De kan købes billigt i lokale butikker og online og er til stor gavn for miljøet, idet de ikke skal skoddes eller smides væk, og ikke udleder giftig røg i atmosfæren.

Et typisk e-cigaret startsæt inkluderer ofte alt, du behøver for at komme godt i gang. Opbevaringsæsker, batterier, opladere og ekstra filtre er blot nogle af de mest almindelige elementer, og du vil derfor have taget et stort skridt mod at blive tobaksfri, allerede når du står med startpakken mellem hænderne. De lugtfri filtre findes i et bredt udvalg af smagsvarianter – både med og uden tobakssmag – og i kraft af deres udskiftelighed, bliver din fortsatte e-rygning langt billigere. Med bare et filter har du, hvad der svarer til 25 almindelige cigaretter, og e-cigaretten bliver derfor billigere jo mere, du bruger den.

Tyggegummi, plastre og andre rygestopmidler kræver, at du ændrer dine vaner fra den ene dag til den anden. Det er ikke nødvendigt med e-cigaretter. Deres velkendte udseende og funktion hjælper dig stoppe på en langt mere behagelig måde. Mange rygere, der forsøger at kvitte tobakken med de traditionelle midler, får aldrig held til at nå deres mål, fordi de mangler følelsen af at ryge mere end de faktisk savner tobakken. Hånd-til-mund-bevægelsen, indhaleringen og at fifle med det, de har mellem hænderne. Derfor er vores startsæt udviklet til at tackle en vane ad gangen; først afvænningen fra de mange kræftfremkaldende giftstoffer, derefter nikotinafhængigheden og til sidst de mange fysiske vaner forbundet med rygning.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi hjælper dig naturligvis til at træffe de bedste beslutninger, som at vælge de filtre, der passer bedst til dig. På den måde kan vi sikre, at dit rygestop bliver hurtigt, smertefrit og til glæde for både dig og dine omgivelser.