Menu Luk

Få gang i dit salg som iværksætter

GoSocial

Der findes alt for mange historier om, at når folk starter som selvstændig, så er der alt for mange eer ikke tænker over det at de skal skaffe kunder. Der er ikke nok at stifte en virksomhed, få lavet  visitkort og hjemmeside etc. der er ikke nogle af de ting der gør, at virksomheden får kunder. Der er derfor vigtigt at du ikke løber tør for penge på dette tidspunkt. Det sker desværre for alt for mange, for man ignorerer den indsats der ligger i det. Desværre så er virksomheden ikke leve dygtig på sigt, hvis du ikke sørger for at skaffe salg til den. Der er ikke altid let at gøre opmærksom på, at du har stiftet en virksomhed. Det kan være en god idé at forsøge at gøre opmærksomt på det i medierne, men med mindre din virksomhed er fuldstændig unikt, så kan det være svært at få dem til at bringe nyheden. Det kan jo godt være, at det er en stor ting for dig, men hvis ikke der er nogle egentlig nyheder i virksomhedens teknologi etc., så er det en kæmpe opgave at få omtale der vej. De fleste er derfor nød til at gå andre veje. Der er stadigvæk mange der tror, at det kan være en god idé at komme i annonce i den lokale ugeavis,. I langt de fleste tilfælde, så er det dog ikke noget der giver et positivt afkast.

Internettet derimod er oplagt at bruge til det. Lange de fleste danskere er på nettet hver dag, og hvis du sælger dine produkter på nettet, så kan du sætte gang i dit salg, hvis folk altså kan finde din virksomhed. Det er ikke nok at være synlig når man søger efter dit firmanavn, som nogle tror. Det kræver mere end det, for det kræver jo netop at folk allerede kender dit firmanavn. Det skal andre midler til, hvis du skal skaffe nye kunder. Der er mange måde man kan få synlighed på nettet, og der er fordele og ulemper ved dem alle sammen. Hvis du virksomhed har unge i deres målgruppe, så er sociale medier oplagt at bruge. Her er det jo nok Facebook der er mest udbredt. Hvis man ikke ved hvordan man laver annoncer der, og ikke mindst hvordan man sætter det rigtigt op, så man ikke brænder en mase penge af, som man ikke rigtig får noget ud af, så skal du finde en virksomhed der ved, hvordan op optimerer salget via den kanal. Det kan være oplagt at kontakte http://www.gosocial.dk/om-gosocial/medarbejdere/vis/medarbejder/robin-roy-krigslund-hansen/.Firmaet har mange års erfaring i salg på nettet, så når i samarbejder er i sikker på, at i ikke komme til at bruge penge på noget der ikke virker. Firmaet gennemtester deres produkter hele tiden, så du får mere salg for de samme penge. Kontakt firmaet hvis du også er træt af, at bruge penge på noget der ikke virker.

Rigtig god fornøjelse med din nye virksomhed, og se så at kom i gang med at sælge produkter, så det kan blive den succes du har drømt om – Du kan læse meget mere på https://www.facebook.com/robinroy.

Related Posts