Menu Luk

Ewa Bien

Lingeri til konen

Min kone har fødselsdag i næste uge, og som sædvanligt er det et problem at finde på en gave til hende, for hun har den ide, at hun ikke vil skrive en ønskeseddel, for hun vil helst blive overrasket over, hvad jeg nu kan finde på at give hende. Hun nævnte forleden, at hun da godt kunne bruge en ny suppegryde, men jeg er helt klar over, at det var ment som en spøg, for jeg kender hende godt nok til at vide, at hun ville blive virkelig skuffet, hvis hun fik noget så upersonligt som en suppegryde.

For et par dage siden bad jeg en kvindelig kollega om hjælp til at finde en god ide. Hun var ikke i tvivl om, at jeg skulle finde noget lækkert, fransk lingeri til min kones fødselsdag. Jeg kiggede måbende på hende og svarede, at det kunne jeg vist ikke finde ud af at vælge på min kones vegne, og at jeg aldrig tidligere har givet hende undertøj i gaver.

Tørvetriller, sagde min kollega spidst, men hun tilbød også at gå med mig i byen for at købe en gave til min kone, og det tilbud tog jeg med glæde imod, for min kollega kender udmærket min kone, så hun var ikke i tvivl om, hvilken størrelse min kone skal bruge.

Vi fulgtes ad efter arbejde ind til en butik med den slags beklædningsgenstande, og min kollega stilede direkte hen mod et stativ med noget, hun kaldte vintage lingeri, idet hun sagde, at det lige var min kones stil, og jeg kunne da også godt se, at det lignede noget af det undertøj, hun har i forvejen.

Min kollega foreslog, at jeg skulle give min kone både et par trusser og en matchende BH, og det var jeg da enig i, selv om jeg godt kunne se, at de priser, der var på tøjet, i mine øjnene var himmelråbende høje. Selv ville jeg aldrig finde på at købe et par underbukser til de priser.

Men lækkert og lidt frækt lingeri til kvinder koster selvfølgelig, fordi det jo ofte er med blonder og den slags, som selvfølgelig er dyrere at fremstille end bare et par almindelige underhylere til mænd.

Min kollega gav sig til at udfritte mig om, hvad jeg selv kunne lide, for – som hun sagde – det er jo trods alt dig, der skal se på det, så du kan godt tillade dig at følge din egen smag, og fri mig nu for en smart bemærkning om, at det vigtigste er, at det er nemt og hurtigt at pille af din kone, sagde hun med et smil.

Jeg udsøgte mig et flot og temmelig sexet sæt, som jeg gerne vil se min kone i. Min kollega tog sættet ned fra stativet og konstaterede, at det var i den rigtige størrelse 38, og det her mærke, Ewa Bien, er et af dem, jeg selv bruger, så jeg kan forsikre dig for, at det er godt. Så nu er jeg ret sikker på, min kone bliver glad for gaven.

Related Posts