Menu Luk

Bare Minerals

bare minerals

Jeg forstår stadig ikke hvorfor Bare Minerals ikke er mere kendt end hvad det i virkeligheden er, det er jo et helt unikt produkt og kan slet slet ikke forstå, at der ikke er flere kvinder der bruger Bare Minerals. Jeg er blevet helt pjattet med Bare Minerals at jeg faktisk slet ikke kan forstå, at jeg har kunnet undvære det eller leve uden det. Bare Minerals har jo bare alt hvad jeg har bruge for i min make up taske. Det er super lækre produkter de har i deres udvalg.

Der findes rigtig mange steder på nettet hvor Bare Minerals kan købes, men jeg har desværre ikke set så mange forretninger der forhandler det, og det synes jeg er så ærgerligt. Jeg fik bekendtskab med Bare Minerals rent tilfældigt på en ferie i New York, de har de her storslåede Kosmetik forretninger på næsten hver gadehjørne og her forhandlede de også Bare Minerals. Produktet er så let at arbejde med. Når jeg har Bare Minerals på se min hud bare så flot ud og farven falder lige som ind i huden, at man ikke lægger mærke til at jeg har sminke på. Det er helt utroligt, og jeg kan stadig ikke forstå, at der ikke er flere kvinder der bruger Bare Minerals. Jeg synes egentlig priserne er ok, det er ikke noget der kan skræmme mig væk  og slet ikke nu hvor jeg har fundet ud af hvor godt Bare Minerals er for mig.

Det gode ved Bare Minerals er også at de følge med tiden og moden og jeg skal da lige love for, at de har alt i farver, jeg har ikke prøvet endnu at står med en farve som jeg ønsker at Bare Minerals ikke har kunnet leve op til mine forventninger. Det er også rigtig mange lækre tilbehør hos Bare Minerals som jeg bare må have i min sminketaske, det er virkelig lækre produkter de har.

Jeg har set at flere kosmetologer herhjemme har Bare Minerals i deres produkter portefølje, så det kan sagtens lykkedes at finde Bare Minerals herhjemme men måske bare ikke lige en hver by, som jeg synes må være det helt rigtige, men hvem ved måske kommer Bare Minerals på hele Danmarks kortet i den nærmeste fremtid, Jeg vil i hvert fald gør mit for at udbrede budskabet om at Bare Minerals er det helt rigtige, til den travle kvinde der ønsker en skøn make up, som også holder hele dagen, uden den skal opfriskes flere gange. Jeg forsøger ihærdigt at få budskabet ud til veninder og arbejdskollegaer og jeg tror så småt det er ved at gå op for dem at Bare Minerals er sagen, men man er jo lige nødt til at prøve produktet inden man investere en god sum penge, det ved jeg trods alt godt, men der er ingen tvivl om at det er det bedste jeg har gjort for min hud og for mig selv. Jeg har det virkelig godt med Bare Minerals, og det håber jeg også du får.