Menu Luk

Skal du købe elvarme? Så køb dansk

Elradiator

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke altid har tænkt på elvarme som noget, der kunne være aktuelt i min bolig. Jeg har – som dig selv måske – tidligere tænkt på eksempelvis en elradiator, som værende meget dyr i drift; og derfor ikke en holdbar løsning, når boligen skulle varmes op.

Men, med tiden er jeg blevet klogere, og det er nu gået op for mig, at en billig elradiator kan være den helt perfekt løsning i mindre gæsteværelser og på gæstebadeværelset. Hvorfor det forholder sig således, kan du læse om i denne artikel.

Spar pengene på monteringen

Det er ganske rigtigt, at såfremt du sammenligner en elradiator der står tændt hele tiden med en vandbaseret radiator – så er elradiatoren noget dyrere i drift. Men det er heller ikke meningen – som jeg ser det – med en elradiator. Den skal nemlig kun bruges i kortere perioder ad gangen, og i mindre rum du ikke bruger ofte. I den forbindelse kan du nemlig spare mange penge.

Elradiator

En elradiator er super simpel at montere, og kræver ikke andet en stikkontakt førend den virker. Det kan være en kæmpe fordel, for det giver en stor besparelse i forbindelse med monteringen kontra dét, at montere og installere en helt ny vandbaseret radiator. Og den besparelse kan i mange tilfælde opveje gevaldigt for det ekstra du betaler for varmen. Således kan en elradiator altså være lige præcis dét du mangler, når den lille kælderrum skal varmes op for en kortere periode; eller når gæstebadeværelset en sjælden gang bliver brugt.

Lauritz Knudsen gør monteringen simpel

Selvom danske Lauritz Knudsen måske ikke ligefrem er berømt for elradiatorer, så kan deres store udvalg af elartikler gøre installationen meget nemmere. Lauritz Knudsen producerer nemlig mange forskellige stikkontakter, afbrydere og dåser der gør tilslutningen til en leg.

De fleste af os kender allerede til Lauritz Knudsen på grund af deres meget kendte FUGA-serie, da denne serie er monteret i boliger landet over. Skal du således bruge materiel til din elradiator, så kan jeg varmt anbefale den danske producent. Her får du nemlig den bedste teknologi og kvalitet til den absolut bedste pris.

Related Posts