Menu Luk

Krøllejern – Hvad gør jeg på ferie til USA

Krøllejern

Jeg har igennem det meste af mit liv gået og drømt at komme på ferie til USA, men før nu har jeg aldrig været der før. Min første tanke er at det bliver rigtig fedt, men hvad med mit krøllejern ?Lige siden jeg var en lille pige, der har jeg haft en eller anden ting med at komme til USA. Jeg ved faktisk ikke hvor det kommer fra, for der er ikke rigtig nogen fra min familie der har været på ferie i USA før, så jeg bliver der første fra den lille familie Jensen der kommer derover. Jeg har for mange år siden fortalt min mand omkring min lille drøm, men han har bare altid sagt at der skulle jeg nok ikke lige regne med der blev råd til, for en tur til USA, for en stor udgift. I de sidste år har jeg dog løbende fortalt ham omkring min drøm igen, men igen og igen har han bare fortalt mig at det ikke blev til noget de næste mange år. Det har jeg haft det lidt underligt med, men vi har ikke så mange penge, så klart nok man kan ikke få alle sine drømme opfyldt. Jeg har dog fundet kærligheden med min mand, og det er mere vigtig for mig alligevel end en tur til USA.

For 2 uger siden kaldte min mand på mig inde fra kontoret, og han sagde han gerne ville fortælle mig noget. Det plejer han ikke at gøre, og et eller andet sted så ligger der noget i baghovedet at man bliver lidt nervøs selvom vi har været sammen i mange år. Han fortalt mig dog, at han havde fået en halv stor bonus ude på arbejde som han ikke havde fortalt mig om, han fortalte mig så også at han netop havde bestilt en flybillet til New York til os to, og det skulle være en gave fra ham til mig. I første omgang der troede jeg slet ikke på ham, for det var ikke så mange dage siden sidst han havde fortalt mig, at det skulle jeg ikke regne med blev til noget. Jeg spurgte ham derfor igen og han mente det. Han fortalte mig at det var alvor og jeg fik lov til at se de flybilletter han havde skrevet ud. Det gik op for mig at han mente det, og tror løb rundt i huset og råbte, for det var en af mine helt store drømme der var på vej til at gå i opfyldelse. Jeg var vild glad, og fortalte det til alle min veninder.

Jeg havde fået nogle dage og som kvinder så begynder man hurtig og tænker over hvad man skal have med at tøj, og jeg havde i mit lille hovedet faktisk pakket min kuffert. Det fortalte jeg min mand, og han grinte lidt af mig da jeg fortalte, at jeg naturligvis skulle have mit krøllejern med. Han grinte bare og sagde, at der ikke var nogen grund til at tage mit krøllejern med, for det kunne jeg slet ikke bruge til noget. Vi lovede mig dog at vi ville købe et krøllejern når vi kommer derover – Godt min mand ved hvor meget mit krøllejern betyder for mig.