Menu Luk

Billigst på nettet

Nu er jeg godt nok ved at blive ret irriteret på mig selv. Jeg har boet her i mere end 1,5 år og har stadigvæk ikke fået repareret den telefonbruser, som er kalket til. Jeg ved ikke, hvorfor. Enten har jeg ikke tid til at få det gjort eller også, så glemmer jeg det, når jeg har tiden. Det har måske noget at gøre med, at jeg har så mange andre og meget mere vigtige projekter i gang som så gør, at en ny telefon på bruserelementet i badeværelset bliver fuldstændigt nedprioriteret. Hver eneste gang jeg kommer i tanke om det, så får jeg lyst til at give mig selv en lussing. Det er en småting, som kan fixes på 5 minutter. Og jeg har brugt halvandet år på at få det gjort. Det skal være nu. Nu. Lige nu. Nu, hvor jeg husker det og har tid. Så må de vigtigere projekter vente. Men hvor finder jeg telefonen til bruseren. Det er jo bare en almindelig én.

Køb VVS online

Gør dog det, du ved, giver dig resultater: Søg på billig vvs på nettet. Så finder du sikkert en telefon, der kan bruges. Det skal da ikke være et problem. Nej, rigtigt nok, men nu kommer jeg bare i tanke om de andre små problemer, der er her i lejligheden – og især i badeværelset. Batteriet til håndvasken lækker lige der i samlingen mellem vasken og batteriet. Kan det være så svært at skifte et blandingsbatteri. Jeg er sikker på, at det kan gøres på få minutter. Du skal bare tage tiden til at gøre det.
Jamen, måske skal jeg informere ejeren af lejligheden om, at jeg gør det. Det er da en lidt større operation i hans ejendom end at skrue en telefon på bruserslangen.

Svinkeærinder

Jeg kan mærke, at jeg er godt på vej hen mod at finde undskyldninger og svinkeærinder for ikke at reparere bruseren og håndvasken. Jeg er ved at finde på alle mulige og umulige scenarier over, hvad der kan gå galt, når jeg griber fat i papegøjetang og hammer.

Jeg sætter mig ned og laver en liste over ting, jeg kunne tænke mig, forbedrer lejligheden: Telefon til bruseren, blandingsbatteri til håndvask, ventilatorer i køkken og badeværelse. Jeg har en plan: Jeg ringer ejeren op og fortæller ham, at jeg mangler en god blikkenslager, at jeg har købt de tre – fire ting, der er brug for, så lejligheden bliver tiptop, og jeg gerne vil forlænge min lejekontrakt. Hvor svært kan det være.

Han er jo sød nok ham ejeren. Han bliver sikkert glad for, at jeg interesserer mig for hans ejendom. Og ganske rigtigt. Han blev glad for, at jeg viste interesse, da jeg ringede ham op. Han gav mig et nummer til den blikkenslager, han har brugt i sin tid, da han satte lejligheden i stand. Bad mig om at give ham en kopi af fakturaen fra ham, så vi kan dele udgiften til hans arbejdsløn. Det havde jeg ikke lige forventet. Det var ikke spor svært. Hvorfor har jeg udskudt det i månedsvis?

Related Posts