Menu Luk

For travlt!

Jeg har vanvittigt travlt med mit job. Der er mange møder at holde styr på, og der er mange rejser. Jeg tror, jeg er væk fra min familie i ca. 300 dage om året. Altid på farten. Det kræver sin mand. Men jeg har succes, og vi er glade. Min familie er glad, når jeg er hjemme, og min viv er heldigvis en stærk kvinde, der kan klare meget selv. Jeg har det perfekte bagland til at drive en succesfuld virksomhed.

Hjælp til telefonen

Men jeg må godt nok indrømme, at det kan være meget stressende sommetider. Jeg har faktisk oplevet at stå et eller andet sted i en lufthavn, og ikke helt vide, om jeg var på vej videre til det næste møde, eller om jeg var på vej hjem. Det var først, da jeg kom hen til gaten, at jeg forstod, at jeg var på vej hjem. Da det skete, besluttede jeg, at jeg har brug for hjælp i min virksomhed. Derfor fik jeg fat i et firma, der kan hjælpe med telefonpasning og receptionsservice, og som også kunne lave kontorservice (se her) for mig. Det tog for meget tid med at svare på telefonen konstant. Og det her med at lave logistik, og book billetter, når jeg skal rejse, er jeg faktisk ikke særligt god til. Men efter at jeg fik lavet en aftale med firmaet, som jeg samarbejder med, er tingene blevet noget nemmere – og mindre stressende.

De styrer det hele

De styrer min kalender for mig og tilrettelægger mine rejser, så de går nemt og gnidningsløst for mig. Det kunne ikke være bedre.
Jeg er i daglig kontakt med dem, så jeg kan få en opdatering, hvis nu der er ændringer enten i mødetidspunkterne eller tiderne for flyafgangene den næste dag. Det hjælper mig meget til at kunne udnytte min tid optimalt. Og samtidigt, så har jeg ikke dårlig samvittighed, over at jeg lukker for min telefon, når jeg er hjemme hos min familie.

Related Posts