Menu Luk

Hvor skal vi rejse på ferie?

Billige fly billetter sikrer ferien

Vi har ikke været på ferie de sidste par år, men tilbragt ferien hjemme og hos venner og familie. Nu har vi fået sparet sammen til at komme sydpå, og vi skal have fundet ud af, hvor det er godt at tage hen. Vi er fire i familien, mig selv sagde hunden, min mand og vores to drenge på henholdsvis 7 år og 10 år. Min mand og jeg er i begyndelsen af fyrrene.

Jeg vil gerne have solferie med strand og pool. Det er jeg sikker på, at vi alle vil, men jeg er nok den, der vil tilbringe mest tid dér. Min mand vil derudover lave nogle aktiviteter med drengene, sikkert noget vandsport af en eller anden art. Drengene er meget aktive, så vi skal have fundet aktiviteter til dem, de kan gøre selv. Måske er vi så heldige, at de kan finde nogle jævnaldrende drenge at spille fodbold med.

Destinationer

Så med ovenstående på ønskelisten har vi kigget på nogle forskellige destinationer. Malaga skulle være meget børnevenligt. Der er udover en fortryllende strand forskellige fort, der kunne være spændende for drengene. Der er et Marina Delfinarium med masser af havdyr at se – noget vi alle ville synes om. Der er et automobil museum, som også kunne være et hit – og så har Malaga også et Tivoli med forlystelser, som vi kender det fra vores Tivoli. Jeg må have kigget på, om jeg kan finde nogle billige flybilletter til Malaga og gerne hotel også i samme ombæring.

Berlin måske?

Et andet bud kunne være Berlin. Der får jeg jo så ikke min strandferie, men det ville være en perfekt storbyferie med børn. Det er let at komme omkring med offentlig transport, så vi skal blot have fundet flybilletter til os, og det er sikkert ikke så dyrt. Så kan vi måske bruge lidt mere på et godt hotel.

Du kan finde et Chokolademuseum i Berlin, eller hvad med Berlin Dungeon, som er en ”uhyggelig” tur for børn gennem Berlin. Du kan finde cirkus i Berlin – eller hvad med Dukketeater?

Ja, der er nok at tage sig til, så nu skal vi bare have valgt vores ferie for 2016. Hvor skal du hen på din børneferie i sommeren 2019?

Related Posts