Menu Luk

Prisniveauet på rejser

Epirus i Grækenland

Sidder du der, og er fristet til at finde de første og bedste flybilletter til Grækenland på rejsepriser.dk? Jeg kan godt forstå dig. Det er surt at skulle se frem til de næste måneder med gråvejr, slud og sjap. Tanken om at komme til et solrigt land, hvor folk er søde, hvor naturen er smuk, hvor der er oplevelser at hente hver dag, ligger nær. Når du har det på den måde, så vil jeg opfordre dig til at lede efter flybilletterne, du drømmer om. Men jeg vil også opfordre dig til at læse om den ø i Grækenland, du gerne vil besøge. Det er nemlig ikke alle øer i Grækenland, som er velegnede i efterårs- og vintersæsonen, hvis du er solhungrende.

Lær om Grækenland

Derfor vil jeg også opfordre dig til at læse om steder på fastlandet i Grækenland. Du kunne fx vælge at læse om Epirus. Epirus er en region i det nordvestlige Grækenland. Regionens største by hedder Ioannina. Den er indgangen til et meget spændende bjergområde, hvor du hver eneste dag vil få en naturoplevelse, der får dig til at tænke, at du aldrig har set noget smukkere sted. Du kan vandre og ride oppe i Pindosbjergene. Du kan besøge nationalparker, og du kan nyde sneen på en solskinsdag.

Udenfor turistområderne

Epirus ligger uden for de gængse turistområder. Men finder du flybilletter til Grækenland, så er det altså ikke så svært at nå op til Epirus. Du kan sagtens finde flybilletter til Ioannina fra Athen. Flyvetiden er kun en time. Og logi kan du sagtens finde. Både i Ioannina eller helt oppe i de små bjerglandsbyer, hvor du kan bo i gamle restaurerede og varme stenhuse. Der vil være ild i pejsen i dit logis fællesstue, hvor du kan få et godt og sundt måltid. Og ja, de fleste mennesker deroppe taler faktisk ret godt engelsk eller tysk.

Related Posts