Menu Luk

Randers flyttefirma

Det er lidt trist at skulle sige farvel her i december. Men det er vi nødt til. Vi skal sige farvel til vores naboer. De er søde. Vi har haft et godt naboskab i de sidste 4 år. Men vi skal hjem til Danmark. Vi skal hjem og sørge for, at vores børn får en ordentlig skolegang. En fremtid. Drømmen om at flytte til Sydeuropa gik i opfyldelse. Men vi opdagede undervejs under vores ophold hernede, at tingene ikke er så rosenrøde og nemme som vi troede. Fx er der problemer med skolesystemet. Og sundhedssystemet. Når man kan mærke det på sin krop, så går det op for en, hvor vigtigt det i virkeligheden er.

En selvfølge

Og det går op for en, hvor selvfølgeligt vi tager det derhjemme. I hvert fald må vi bide vores stolthed i os og indrømme, at det ikke går for os hernede. Vi vil hjem. Vi vil hjem til trygheden. Og det er der slet ikke noget galt i. Så må vores venner derhjemme godt fnise lidt af os. De glemmer det hurtigt, og vi kan komme videre.

Det har været en meget svær beslutning at tage. Overvejelserne har været mange. Fordele og ulemper er blevet vejet og målt. Vi har taget beslutningen. Og det betyder, at vi siger farvel til vores naboer. Det betyder også, at vi har en hel del ting at lave. Vi skal jo flytte en hel husstand tilbage til Randers. Og det er faktisk ikke så nemt endda. Hvis du tror, at du nemt kan finde et flyttefirma her i landet, der kan påtage sig den opgave, så tager du fejl.

Flyttefirma i Randers hjalp

Jeg har faktisk været nødt til at kontakte et flyttefirma i Randers – dem her: https://hmsdanmark.dk/flytning-randers, der har erfaring med internationale flytninger. Og jeg må sige, at jeg har været meget heldig. De satte mig, nemlig i forbindelse med en lokal flytteforretning, som de har et samarbejde med. Folk fra det lokale flyttefirma vil komme og hjælpe os med at pakke alt ned. Alt. Lige fra værktøjskassen til lamperne, tøj, legetøj og møbler. Og når det er gjort, så vil der stå en flyttebil fra firmaet i Randers, som vil køre tingene direkte hjem til Danmark.

Sig mig lige, kan der være mere service? Jeg synes, at det er flot. Vi skal kun betale til det danske firma, og så vil de afregne med det lokale firma. Bedre, og nemmere kan det ikke være.

Den rette beslutning

Børnene er selvfølgelig også kede af, at de skal sige farvel til klassekammerater. Samtidigt glæder de sig også til at komme hjem til Danmark. De glæder sig især til at se nogle af deres gamle kammerater. Så ja, vi har taget den rigtige beslutning. Og vi kan jo altid komme herned på ferie. Vi ved, at vores venner hernede vil byde os velkommen. Og vi vil naturligvis gerne se dem hos os – hjemme i Randers. Ja, det bliver en noget anderledes jul i år. Vi kommer til at bruge den på at få sat vores ting på plads i huset. Men vi er sikre på, at vi kommer godt ind i det nye år.

Related Posts