Menu Luk

En babyhjelm økologisk?

I år har det været en anderledes jul. På mange måder. En af de måder, som min jul har været anderledes på, er, at jeg har haft meget nemt ved at købe julegaver til min søn i år. Han er nemlig blevet far, for 6 måneder siden og på hans ønskeseddel stod der rent faktisk: Økologisk børnetøj. Og naturligvis skal mit barnebarn have det bedste af det bedste. Så jeg brugte tid på at tale med min svigerdatter om, hvad jeg kunne købe til deres barn. Jeg fiskede sådan lidt efter at få at vide, om der er nogle bestemte farver eller materialer, som de helst vil have barnets klæder i.

Neutrale farver

Min svigerdatter fortalte, at de helst ikke vil have tøj i de der klassiske, blå eller rosa farver. De vil gerne have tøj i neutrale farver. Og så helst i bedst mulige kvalitet, fordi de regner da med, at de skal have mindst et barn mere. Og sådan nogle små børn vokser jo hurtigt fra tøjet, så det skal gemmes, indtil nr. 2 kommer.

Se, det var jo et fornuftigt svar – og et dejligt svar at få på mine spørgsmål. For det første blev jeg så glad for at høre, at de gerne vil have flere børn. For det andet er det rart at vide, at de tænker lidt ud i fremtiden. Fornuftige forældre. Ja, mindre forventer jeg da heller ikke. Min søn er jo blevet opdraget til at tænke sig om og være fornuftig.

Babyhjelm og mere til

Så efter snakken jeg havde med min svigerdatter, skulle jeg på indkøb. Efter børnetøj. Og jeg fandt meget. Jeg har købt både leggings og små frakker. Jeg har købt en babyhjelm. Jeg har købt vanter og naturligvis, også sokker. Alt er købt i matchende, beige og grå farver. Et enkelt stykke tøj er købt i en gråblå farve. Jeg kunne ikke dy mig. Mit barnebarn er jo en dreng.

Related Posts