Menu Luk

Malaga er magisk

Det er en spændende periode, vi lever i. Det er samtidigt også en skræmmende periode. Ligegyldigt, hvad så er det en periode, hvor vi har tid til eftertanke og fordybelse. Måske lærer vi en masse nye ting. En ting er dog sikker. Vi oplever nogle forandringer, hvoraf nogle ved blive hængende. Også efter at samfundet er blevet lukket op igen.

Første gang til Malaga

Her på det personlige plan er tiden herhjemme blevet brugt til fordybelse og eftertanke. Og jeg må da indrømme, at jeg nok kommer til at foretage en del ændringer i vores livsstil. Tiden er dog også blevet brugt til at drømme om ting og aktiviteter, jeg gerne vil gøre, se, opleve. En af dem er, at jeg drømmer om at finde nogle flybilletter til Malaga i Spanien, fordi der har jeg aldrig været. Det er en drøm, der kan realiseres. Bare et godt stykke ude i fremtiden.

Først skal vi over virussen

Vi skal lige igennem det her mareridt med Covid+19, som Spanien oplever først. Det kommer nok til at tage meget lang tid, inden det vil være muligt for mig at finde nogle billige flybilletter dertil. Og hvordan vil deres turismebranche se ud til den tid? Der er da sikkert mange hoteller, som må lukke permanent. Ingen vil rejse dertil nu. Kan de overleve det? Sådan finansielt? Tror jeg ikke. Men Spanien er jo et dejligt land. Hvis vi nu kunne lære af den her krise og finde ud af, at de stærkere økonomier må hjælpe de svagere, så kan det godt tænkes, at de kan overleve. Jeg ved det ikke.

Tror bare, at vi må tage ved lære af den her krise. Både på det personlige og det samfundsmæssige plan. Hvis vi ikke gør det, er jeg bange for, at det kommer til at tage endnu længere tid, førend vi kommer tilbage til normale tilstande igen.

Jeg har bookmarket en hjemmeside, der tydeligvis har de absolut billigste muligheder for flybilletter og rejser: https://www.rejsepriser.dk/ – så ser vi, når verden åbner igen.

Related Posts