Menu Luk

Team-kursus

Det blev en succes. Jeg er virkeligt glad for, at jeg valgte at tage på det her teambuilding kursus ( https://goteam.dk/teambuilding-kurser ) med alle mine medarbejdere. Jeg tænker, at de har fået en del at tænke over, men også at de kommer videre med at få udviklet et godt samarbejde. Jeg lagde da mærke til, at der var et par af mine medarbejdere, som ikke brød sig om idéen, men de fik vistnok en sjov dag ud af det også. Og de fik i hvert tilfælde lov til at prøve kræfter med hinanden på forskellig vis. Og de fandt ud af mange ting om sig selv og hinanden. Jeg håber virkelig, at den viden kan blive omsat til et godt team på arbejdspladsen.

Der er mange kurser

Jeg havde kigget på adskillige teambuilding kurser, da jeg fik idéen til, at det kunne være en god vej frem for min virksomhed. Jeg havde bl.a. kigget på et med sådan nogle forskellige indendørs teambuilding aktiviteter. Jeg syntes dog, at det, som jeg fandt med Viking Games så meget sjovere ud. Det her med at kaste garnnøgler efter hinanden for at vise, at vi er et netværk, og dermed et team er ikke lige min smag. Lidt for tøset, om du vil. Jeg ville gerne have, at det skulle være noget, som alle syntes, er sjovt. Og det her med vikingerne er jo meget oppe i tiden.

Det skal også være sjovt

Men jeg siger dig, at det var virkelig sjov teambuilding, vi blev udsat for i dag. Der var ikke én af mine medarbejdere, der ikke fik sig et godt grin. Inklusive mig selv. Jeg fik da også grinet. Der var da også nogle af aktiviteterne, som virkeligt fik sat nogle af os på en hård prøve. Fx den her aktivitet med, at vi skulle finde rundt i en labyrint, var virkelig svær. Kursuslederen kaldte den for ”Lokes labyrint”. Den var godt gearet til, at kommunikationen mellem os skulle være helt præcis – og til at man skulle høre efter. Flot sat sammen af arrangørerne, som i øvrigt var ultra professionelle, og som faktisk vidste mange ting om vikingerne. Ikke kun på teambuilding siden var de dygtig – også på indholdssiden. De må have læst historie. Eller også har de allieret sig med en eller anden vild middelalderhistoriker, som har fortalt dem mange ting.

Fokus på teambuildingen

Hvis jeg skal lave sådan et event igen for min virksomhed, så tror jeg faktisk, at jeg vil bede de samme folk om at sætte en dag sammen til os, som måske fokuserer på andre elementer i teambuilding. Denne gang havde jeg jo specifikt bedt dem om at arrangere en dag, hvor vi fokuserede på kommunikation. De kaldte det for ’teambuilding kommunikation’. Men det kunne faktisk lige så godt have været en dag, hvor vi bare havde det sjovt sammen. Jeg kunne nemlig godt forestille mig, at vi kommer ind i en periode, hvor vi styrker fællesskabet, så alle senere hen bliver bedre til at forstå, hvor vi skal hen som virksomhed. Det er jo det det drejer sig om: Vi skal arbejde sammen, som én organisme.

Related Posts