Menu Luk

En foredragsholder med kapow

Nu, hvor samfundet igen er ved at lukke igen, så er det altså godt, at vi har formået at etablere et godt samarbejde her på arbejdspladsen. Alle forventer, at de bliver sendt på hjemmearbejde igen i løbet af en af de kommende dage. Det er vi selvfølgelig kede af. Det har været rart at være sammen med kollegaerne i de sidste måneder. Også selv om ikke alle har mødt ind, men har valgt at arbejde hjemmefra. Det er ok. De er stadig med på vores team.

Rune Green er sjov

Vi har dog også gjort meget, imens vi kunne for at styrke teamet. Fx så fandt vi en rigtig dygtig og meget sjov foredragsholder, der holdt et super spændende foredrag for os om, hvordan vores hjerne reagerer, og hvad der sker i vores krop, når vi ler og har det sjovt. Alle medarbejdere og chefer i virksomheden var med til foredraget. Det blev holdt online. Men det gjorde slet ikke noget. Foredragsholderen havde virkelig en super evne til at holde os fanget foran skærmen.

Han fik alle med

Egentlig fatter jeg ikke, hvad det var han gjorde. Jeg synes, at det er en kæmpe præstation, han lavede. Han fik jo alle sammen til at grine højt. Foredraget handlede i øvrigt om humor på arbejdspladsen. De af os, som var på kontoret den eftermiddag, hvor han holdt sit foredrag, sad naturligvis i vores store, fælles lokale hver især foran en skærm. Men det var rart, at vi lige kunne se hinanden i øjnene – sådan live – og mærke, at vi grinte sammen. Jeg tror faktisk, at foredragsholderen kunne mærke det. På en eller anden måde. Også selv om han ikke kunne se os – fysisk.

Desværre kan jeg ikke huske foredragsholderens navn. Jeg havde så meget at grine ad, at jeg ikke bed fast i det, da vores chef præsenterede ham. Men jeg vil huske at finde ud af det, så du selv kan kontakte ham. Og jeg fandt ud af det: Rune Green!

Related Posts