Menu Luk

Elevator til byggeplads?

byggepladselevator

Der er ikke særligt meget plads til at flytte rundt på de forskellige budgetlinjer. Men du forsøger. Du skal simpelthen finde pengene i budgettet, så I også får råd til at finde den bedste hejsløsning fra Unihejs. Det er jo et kaos lige nu. Dels er der krise – forsyningskrise hedder det. I får ikke materialerne, som I har bestilt, til tiden. Men, I har brug for et personførende hejs – nu. Akut. Lige med det samme. Så de materialer, som håndværkerne har til rådighed, kan komme til deres ret. Og så alle kan gå fra jobbet – hver dag med en følelse af sikkerhed omkring jobsituationen i morgen. Fordi: hvis det fortsætter sådan som det er lige nu, så kan det være lige meget med leverandører, materialer, hejsløsninger og sikkerhed.

Budgettet skal holdes

Dit budget er meget stramt og du bruger mange timer på at trimme og tilpasse det, så alle behov kan blive dækket. Du har endda fået en advokat til at se efter, som der er særlige regler for bøder og den slags, hvis en leverandør ikke leverer til tiden – eller hvis I selv ikke leverer til tiden. Du håber naturligvis, at det ikke bliver jer, der bliver forsinkede. Og i mellemtiden håber du også på, at jeres leverandører bliver bedre til at få de materialer, I har bestilt, frem til jer. Det er især vigtigt, fordi den her aftale der går på at leje hele hejsløsningen allerede er underskrevet. Og det er en god løsning.

Men det kommer til at blive en meget dyr affære, hvis I ikke får jeres materialer til tiden. Så det er noget, du lige skal have tjekket – med leverandørerne og med firmaet, der har tilbudt jeres hejsløsning. Tingene skal times godt, når det handler om store byggerier og om, at mange forskellige leverandører skal involveres. Det er bestemt ikke nemt at sidde her og skulle lave budgetter for et kæmpestort nyt boligbyggeri.

Sikkerhed på byggepladsen

Alle ved, at vi skal have sikkerhed på arbejdspladsen. Om du arbejder i et gartneri, på et kontor, i en restaurant eller på en byggeplads, så har du krav på at sikkerheden er i top.

En af de rigtigt farlige arbejdspladser er byggepladsen. Det ser ikke sådan ud, når du bare ser betonskellettet, der lige er blevet støbt færdigt. På det tidspunkt ser alt godt og regelmæssigt ud. Der er orden i tingene. Når du ser på bygningen – sådan på afstand. Ja, mange bygherrer er da også klar over, at de virkeligt kommer i vanskeligheder, hvis de ikke har betalt deres arbejdsskadeforsikring i tide. Det gør de fleste dog. Men det kan jo være, at der er økonomiske vanskeligheder og så kan det være, at betalingen til en dyr forsikring bliver skudt ud.

Sikkerhed på byggepladser er altså meget vigtigt. Og for at minimere eventuelle arbejdsskader, så gør bygherrerne ofte det, at de betaler deres forsikringer til tiden, og de sørger for, at der er sikre byggehejs og byggepladselevatorer på byggepladsen.

Rigtige byggepladselevatorer er sikre

Det er jo oftest under transporten af materialer eller personer, at ulykkerne sker. Især sker ulykkerne sidst på arbejdsdagen. Og det vil jo sige, når håndværkerne er fysisk trætte. Det har bygherrerne selvfølgelig også tænkt på. De har derfor ofte også placeret små containere, hvor håndværkerne kan få sig et hvil og måske en kop varm kaffe. Disse containere står nede på jorden.

Og her er det så, at sådan en byggepladselevator som disse kommer til sin ret: Den får nemlig hejst personalet op og ned i løbet af meget kort tid. Tid er som bekendt penge. Og kan håndværkeren bruge mindre tid på at komme ned til containeren, så kan bygherren glæde sig over, at han lige så hurtigt kan komme op tilbage til sit arbejde oppe i 10. sals højde.

Related Posts