Menu Luk

Billige trommer?

Klokken er 5:30 om morgenen, og her er varmt. 33 graders varme. Jeg vågner dog ikke fordi her er varmt. Jeg vågner, fordi en eller anden tosset kvinde er ved at banke sine frustrationer ud. Man kan høre hende tæve vanvittigt på et uldtæppe med en tæppebanker. Dab, dab, dab. Det er virkeligt irriterende at blive vækket på den måde. Hvis hun nu bare bankede tæppet med kærlighed, så ville man kunne høre det, og så ville den tidlige vækning være ok. Jeg har intet imod at stå tidligt op. Heller ikke på en lørdag, hvor jeg har fri. Men jeg kan høre, at hun virkeligt lægger kræfterne i. Ok. Jeg kan også høre, at hun faktisk har en god rytme. Der er ikke meget uro eller ujævnhed i slagene. Men hun er så frustreret, at den banken står på i mere end en halv time.

Kaffen er bitter

Jeg går ud i mit køkken og laver mig en kop neskaffe. Den er bitter. Sådan kan jeg lide den. Den giver mig et kick, og jeg vågner. Går ud på min balkon for at se, om jeg kan identificere, hvor kvinden med frustrationerne bor. Jeg kunne godt tænke mig at sende hende en brevduebesked, som siger til hende, at hun vækker hele nabolaget. Og det er ikke populært. Især ikke blandt de skoletrætte 3.g’ere, som lige har afsluttet deres adgangsprøver til universitetet. De vil gerne sove længe. De har været ude og danse sammen med deres venner og veninder til langt ud på natten.

Køb dog billige trommer i stedet

Jeg kan ikke identificere, hvorfra lyden af tæppebankeriet kommer, så jeg går ind i min stue og sætter mig til at læse. Tager en stille morgen, inden jeg skal møde min kæreste.

Vi mødes nede i parken og går en tur. Jeg fortæller ham om min tidlige opvågning. Han siger, at vi bør sende hende et tilbud om at købe billige trommer. Måske kan det få hende til at slappe af. Hvis vi nu finder nogle links til et billigt sæt trommer med høretelefoner, så kan hun banke og banke, uden at vi bliver vækket kl. 5:30 en lørdag morgen. Det er jo billigt: https://www.danguitar.dk/

Sjov tanke

Tanken er sjov. En overvægtig husmor her i det sydlige Spanien, der spiller på trommer. Hvorfor egentlig ikke? Det er en fordom, at det kun er unge rockmusikere, der spiller på sådan et trommesæt. Måske vil hun endda nyde at få en fritidsinteresse, som hun kan dyrke og dermed måske være mindre frustreret i fremtiden?

Ved det ikke. Men jeg ved, at hun helt sikkert ikke vil holde op med at banke tæpper en tidlig morgen. At det så lige, skal være en lørdag, hvor alle holder fri, kan man så beklage sig til hende over. Det vil hun muligvis respektere. Det kan måske være et spørgsmål om hvor frustreret. hun er, og hvem det er, hun tænker på, når hun banker tæpperne fri for støv.

Måske vil hun ikke respektere det, hvis vi beklager os over larmen. Jeg ved, at der er flere her i bygningen, hvor jeg bor, som også er ret sure over at blive vækket kl. 5:30 om morgenen.

Related Posts