Menu Luk

Vakuumløfter – den alsidige arbejdsmaskine

vakuumløfter

Hvis der forekommer tunge og gentagne løft af uhåndterbare emner på din arbejdsplads, bør I overveje en vakuumløfter til at aflaste medarbejderne. Vakuumløfteren er et alsidigt arbejdsredskab, som tilbyder fleksible løsninger, så den kan bruges i de fleste industrier herunder lager og logistik, produktion og værksted og fødevareindustrien. Vakuumløftere findes i mange varianter med forskellige løfteevner, så de kan løfte elementer fra 2 kg til 20 tons og suge på stort set alle overflader, om det er betonblokke, vinduer eller metalplader. Ved at benytte en vakuumløfter fås et hurtigt og skånsomt løft, uden at der forekommer risiko for skade på det pågældende emne. Det giver optimering af arbejdet og en mere sikker løsning.

vakuumløfter

Hvordan virker en vakuumløfter?

Men hvordan sikrer vakuumteknologien denne sikre og pålidelige løsning på de uhensigtsmæssige løft på arbejdspladsen? Vakuumteknologien er egentlig relativt simpel, men den bliver netop i sin enkelthed en rigtig smart og pålidelig løsning uden diverse salgsrelaterede ekstraegenskaber uden egentlig funktion. I stedet er vakuumløfteren et gennemskueligt redskab, som man med god grund kan sætte sin lid til. Den fungerer ved, at en motor, som kører på strøm, benzin eller hydraulik, skaber undertryk, således at vakuumløfteren kan suge sig fast til et givent emne. Emnet kan så løftes vha. en løfteslange eller talje, der er monteret på f.eks. en svingkran, traverskran eller gaffeltruck. Denne teknologi gør arbejdet nemmere og mere håndterbart, da emnet løftes let og ubesværet uanset placering, form eller materiale.

Skån dine medarbejdere og invester i vakuumløftere

Udover at være en smart og effektiv løsning for produktionen er en vakuumløfter også med til at sikre glade, raske og friske medarbejdere. Dette skyldes, at vakuumløftere tilbyder mere ergonomisk korrekt håndtering af emner, hvilket skåner medarbejdere for gentagne uhensigtsmæssige løft og bevægelser og virker dermed også forebyggende på helbredsproblemer forårsaget af tunge løft blandt medarbejdere.

 

Hvis du har interesse i at optimere arbejdet med et fleksibelt og pålideligt arbejdsredskab og samtidig ønsker at passe på dine medarbejdere og udnytte deres arbejdskraft på en hensigtsmæssig måde – læs mere her.

Related Posts