Menu Luk

Vælg den rigtige glidecreme

Hvis du skal finde en glidecreme, der passer godt til dig, skal du overveje, hvad glidecremen skal bruges til. I dag findes der nemlig forskellige glidecremer afhængig af om du skal bruge glidecremen til sexlegetøj eller til sex med en partner eller sågar begge dele.

Denne artikel handler derfor om glidecreme til forskellige situationer. Har du derfor ikke det store kendskab til glidecreme i forvejen, kan det stærkt anbefales at læse med i denne artikel.

Glidecreme til sexlegetøj

Skal du bruge glidecreme sammen med sexlegetøj, anbefales det at du vælger at købe en vandbaseret glidecreme. Du skal bruge en vandbaseret glidecreme, da det ikke vil gå ind og kunne påvirke sexlegetøjet overflade under brug. En vandbaseret glidecreme er forholdsvis tynd i dens konsistens og den føles derfor let og lækker mod ens hud.

I dag findes der både almindelige vandbaseret glidecreme, men også decideret vandbaseret glidecreme til anal brug, der ofte vil være en anelse med cremet i dens konsistens end almindelige vandbaseret glidecreme.

En vandbaseret glidecreme kan du f.eks. købe inde på den danske webshop Redapple, da de har et stort udvalg af vandbaseret glidecreme og andet sexlegetøj.

Glidecreme til almindelig sex

Skal du bruge en glidecreme til sex, kan du med fordel bruge en glidecreme baseret på silikone, da den vil have end væsentlig bedre glideevne end f.eks. en vandbaseret glidecreme. Ligeledes holder glideevnen i længere tid ved en glidecreme baseret på silikone, fremfor en vandbaseret glidecreme.

Særligt er det en fordel at bruge en silikonebaseret glidecreme til analsex, da kroppen ikke selv er i stand til at producerer glidemiddel der. Derudover er en silikonebaseret glidecreme i en tykkere og blødere konsistens, i forhold til en vandbaseret glidecreme, som oftest bruges til sexlegetøj.

Det anbefales ikke at bruge en silikonebaseret glidecreme på sexlegetøj fremstillet i silikone, da glidecremen kan gå ind og påvirke sexlegetøjets overflade. Der bør du i stedet for bruge en vandbaseret glidecreme, da den ikke påvirker sexlegetøjets overflade.

Glidecreme til kondomer

Langt de fleste kondomer i dag, vil allerede været påført glidecreme, men du kan uden nogle problemer samtidig påføre mere glidecreme, hvis du ønsker dette og en mere våd oplevelse. Det er dog vigtigt, at huske på og bruge en kondom sikker glidecreme til kondomer.

Bruger du ikke en kondom sikker glidecreme, vil du ikke kunne få samme effekt af glidecreme, som var det en glidecremet produceret til brug på kondomer. Oftest under hver enkelt glidecreme på en webshop, kan du læse omkring detaljer og om glidecremen er kondomsikker. Det er nemlig ikke alle glidecremer der er dette.

Glidecreme med smag og andre effekter

I dag har du mulighed for at gøre oralsex til end sjovere måde at stimulere mandens penis på som kvinde og en sjovere oplevelse for dig selv, hvis du vælger en glidecreme med smag. Det er rigtigt, at du i dag også kan købe glidecreme med smag.

Du kan også i dag købe og eksperimentere med andre specialglidecreme, der f.eks. kan have en kildrende og en kølende effekt eller var det noget med en varmende glidecreme? Der er mange forskellige muligheder i dag, i forhold til for 10 år siden og hvert år kommer der nye former for glidecremer.

Nogle er bedre end andre, men der skal også være noget til alle og enhver smag. Bemærk at hvis du ønsker en fed glidecreme, der har en længere glideevne, i forhold til andre glidecreme, vil en oliebaseret glidecreme kunne være noget for dig. Det er dog vigtigt at pointere, at en oliebaseret glidecreme ikke må bruges i forbindelse med latexkondomer.

Det er ikke en kondomsikker glidecreme og derfor bør du hellere vælge en anden glidecreme, hvis du skal bruge den med latexkondomer med eller uden smag.

Related Posts