Menu Luk

Send faktura til kunderne via Mobilepay

At udsende fakturaer til ens kunder kan tit og ofte godt være et tidskrævende stykke arbejde. Særligt hvis man som virksomhed har en lang række forskellige debitorer, som skal faktureres, og det er derfor en rigtig god idé, at man som firma sørger for at få kigget lidt nærmere på, hvad det helt konkret er for nogle tiltag, man kan lave, der kan være medvirkende til at reducere ens tidsforbrug i forbindelse med, at der skal udføres fakturering til kunderne.

En af de løsninger, der med tiden er blevet mere og mere populær er muligheden for at udsende fakturaer ved hjælp af Mobilepay. Dette foregår ved, at man som virksomhed sender en anmodning på det pågældende beløb, som ens kunder skylder, hvorefter kunden hurtigt, let og enkelt kan gå ind og godkende anmodningen.

Dette vil gøre, at I som virksomhed hurtigt og simpelt kan lave jeres faktureringer, og det kan samtidig også være med til at gøre, at ens kunder betaler hurtigere.

Årsagen til dette er, at man ved traditionel betaling af fakturaer via netbank først skal logge sig ind, indtaste det pågældende beløb man skal overføre og godkende. Dette kan tage en del tid – og det kan bevirke, at rigtig mange virksomheders debitorer ikke altid betaler deres regninger til tiden.

Ved hjælp af MobilePay kan man som virksomhed tilbyde en betalingsløsning, der gør det hurtigt og nemt at gå ind og lave en betaling, og det er bestemt noget, som rigtig mange kunder anser som værende et stort plus.

Hvis du godt kunne tænke dig at få mulighed for at tilbyde dine kunder en mere enkel og hurtigere betalingsløsning, så er det helt klart værd at overveje muligheden for at få en løsning i jeres virksomhed, der gør, at I vil kunne sende fakturaer direkte via Mobilepay og på den måde få en simpel betalingsløsning, der sparer alle parter for oceaner af tid.

Dette er en fremtidssikret løsning, som kan skabe værdi – både for jer som virksomhed og ikke mindst også for jeres kunder.

Related Posts