Menu Luk

Smykker og ure som præmier

Det var noget af en diskussion, vi havde for nogen tid siden i bestyrelsen for svømmeklubben her i byen. Den handlede om, hvad vi denne gang skulle finde på som præmier i forbindelse med det store junior-svømmestævne, som vi arrangerer en gang om året. Pokaler og den slags var på forhånd udelukket, for vi har gennem årene erfaret, at den slags ikke er interessant for de unge svømmere.

Der var mange forslag på bordet, og det var faktisk ret vanskeligt at nå til enighed i bestyrelsen, men det lykkedes dog til sidst at nå frem til et kompromis, som gik ud på, at vinderne af de enkelte discipliner skulle have et armbåndsur som præmie.

Det blev min opgave at sørge for indkøb af urene, og jeg havde naturligvis et fast budget til dette indkøb. Jeg må indrømme, at opgaven gav mig lidt hovedbrud, for jeg syntes ikke, at vi bare skulle få fat i nogle billige ure, som lugter langt væk af discount, for det synes jeg ikke, man som arrangerende klub kan være bekendt.

Kvalitetsure på budget

På den anden side ville det blive vanskeligt at finde frem til nogle kvalitetsure af forholdsvis kendte mærker til en pris, der kunne matche mit budget. Jeg besøgte den eneste urmagerbutik, vi har her i byen, i håb om at kunne opnå en ekstraordinært god handel med masser af mængderabat. Men indehaveren var bestemt ikke til sinds at forære noget væk, så det besøg fik jeg ikke meget ud af.

Men det gjorde jeg til gengæld, da jeg lyttede til et forslag, som min kone kom med en aften. Hun har flere gange købt smykker online hos Plaza, og i den forbindelse havde hun bemærket, at flere af de netbutikker, hun har handlet i, også sælger ure, fortalte hun mig. Så det kunne da være en ide at søge efter de rigtige ure i diverse netbutikker, mente hun.

I starten havde jeg ikke den store fidus til den ide, for man skal vel ikke regne med at kunne opnå nogen form for mængderabat, når man handler i en netbutik, og jeg skulle trods alt indkøbe 12 ure, så jeg syntes da, at det ville være rimeligt, hvis jeg kunne opnå lidt rabat på indkøbet.

Men jeg gav mig nu alligevel til at surfe rundt for om muligt at finde de helt rigtige og billige ure online. Jeg skulle bruge seks herreure og seks dameure til præmierne, og det skulle jo helst være sådan, at alle urene kostede nogenlunde det samme, så der ikke blev gjort forskel på pigerne og drengene.

I en af de danske netbutikker, jeg kiggede på, fandt jeg også nogle ure, som jeg mente ville være det helt rigtige til mit formål. Problemet var bare, at de var en smule for dyre i forhold til mit budget, og der var ikke noget sted på butikkens hjemmeside tale om nogen form for mængderabat.

Men der var heldigvis kontaktinformationer til netbutikken, så jeg valgte at ringe til firmaet for at høre, om det var muligt at få lidt mængderabat. Det ville de godt være med til, så jeg fik købt de 12 ure til en pris, der passede med budgettet.

Related Posts