Menu Luk

Smukkeste blomsterbuketter

Det er lørdag formiddag, og jeg bliver forkælet af min familie: Flag, gaver, friskristet kaffe, hjemmebagte boller og den gode appelsinmarmelade, som jeg elsker. Jeg har fødselsdag. Og det er vidunderligt at få lov til at sove længe og så stå op til et fint morgenbord.Vi spiser og hygger, og de synger for mig og råber hurra. Helt som det bare skal være. Men der kommer en ende på det. Vi skal have gjort rent i lejligheden, vi skal have gæster i aften. Min fødselsdag skal fejres med en fest for venner og bekendte.

Så kom der blomster

Mens jeg er i gang med at støvsuge, ringer det på døren. Det er min datter, der åbner. Hun kommer ind med en stor buket blomster til mig. Den er flot og meget stor. Jeg har ikke en vase, der er stor nok. Vi finder en stor spand og sætter dem i den. Vi fortsætter med at gøre rent. Min mand hygger sig med at spille festlig musik for os.

Det ringer på døren igen. Min mand åbner. Endnu en buket. Hold da op, den er fra nogle venner i Jylland. Jeg ringer dem op og siger tak for blomsterne. Vender tilbage til køkkenet, hvor jeg nu er ved at gøre klar til at lave maden til i aften. Endnu et ring på døren og endnu en buket – denne gang fra mine forældre. Min mand leder efter en vase til buket nr. 3.

Levering til døren

Han mumler noget om, at det er underligt, så mange blomsterbutikker, der findes, som har blomsterlevering i København på lørdage. Man kan jo risikere at bruge hele lørdagen på at lede efter vaser. Han har set på buketternes indpakning, at de kommer fra 3 forskellige blomsterbutikker i København.
Jeg er færdig med at skære kålen til en af salaterne og går ind i stuen for at finde de rigtige steder at placere de fine buketter.

Related Posts