Menu Luk

Glostrup og Hvidovre

Jeg har min egen tandlægeklinik. Her er 2 ansatte. Og vi har et godt samarbejde. Det var lidt svært i foråret, da vi måtte lukke klinikken i 2 måneder på grund af corona. Men jeg brugte tiden til noget fornuftigt. Istandsættelse af klinikken. Når jeg siger istandsættelse, så mener jeg, at jeg fik sat nye og bedre vinduesrammer i bygningen. Jeg fik malet væggene indvendigt. Vi fik også ændret på indretningen i venteværelset. Der er blevet hyggeligere, og jeg har fået smidt ca. 20 ældgamle numre af National Geographic ud. Jeg er sikker på, at alle mine kunder har læst dem alle sammen mindst to gange.

Dæmpet musik

Jeg har også fået sat et skjult højtalersystem op i hele klinikken. Vi spiller dæmpet jazzmusik. Hele dagen. Det virker beroligende på patienter, der er meget nervøse. Og det giver os noget at lytte til, når vi er ved at lave en rutinerensning af tænder, og ikke har brug for at tale så meget sammen. Og så fik jeg også købt nyt udstyr. Der var både tale om stole, kirurgimaskiner, bor og håndstykker. Det var faktisk noget af en investering. Men en god investering. Da jeg lavede den lille renovering af klinikken, besluttede jeg også at ansætte et professionelt selskab til at sørge for rengøringen. Det er noget, jeg altid har været meget opmærksom på. Jeg arbejder med at sørge for, at folk har en god mundhygiejne, og det skal min klinik afspejle. Så da jeg opdagede, at det forrige selskab faktisk ikke afsprittede vores borde, og vaske tilstrækkeligt, sagde jeg kontrakten med dem op. Det nye selskab gør et godt stykke arbejde. De ved, at jeg er meget forsigtig.

Ingen vinduespudsning

Det var bare en overraskelse for mig, at de ikke pudser vinduerne udvendigt. De vil godt pudse dem indvendigt, men ikke udvendigt. Så jeg lavede en kontrakt med dem om, at de ikke pudser vinduerne i klinikken. Det gav mig en besparelse, som jeg så har kunnet bruge på at lave med et vinduespudserfirma. Det var godt nok lidt irriterende, at jeg skulle til at lede efter en vinduespudser. Jeg var jo vant til, at rengøringsfirmaet tog sig af det hele.

Samme vinduespudser i Hvidovre og Glostrup

Men heldigvis, jeg havde tid i foråret og faktisk, så tog det mig ikke mere end en lille times tid, at finde et firma. Jeg gik nemlig på Google. De kan jo alt. Også finde vinduespudsere. Jeg skrev bare ”Vinduespudser Hvidovre” og fik adskillige henvisninger til firmaer.
Et af firmaerne, som jeg kontaktede, forlangte en pris, som var helt urimelig. Et andet fortalte mig, at de ikke har personale nok. Jeg har jo brug for, at de kommer mindst en gang om ugen.

Så jeg søgte igen. Denne gang ”Vinduespudser 2600 Glostrup” og fik endnu en liste frem på skærmen. Nogle af firmaerne var gengangere fra min forrige liste. Så jeg ringede til endnu et firma. Jeg fik en venlig stemme i telefonen, og jeg forklarede dem mit behov og mine krav. Især til den indvendige side af vinduerne. Vi fik lavet en fin aftale. De kommer 1 gang om ugen.

Related Posts