Menu Luk

Find et telt til din næste fest online

Når man skal holde fest, kan det være en fordel at holde den i hjemlige omgivelser, således man ikke skal fragte de forskellige ting, man skal bruge til festen, fra bopælen og til feststedet, hvilket kan vise sig af være ganske fordelagtigt i forbindelse med især maden. Med et telt i haven skal man altså ikke tænke på de logistiske udfordringer, der end måtte opstå i forbindelse med fragt af madvarer, drikkevarer, service osv., da det blot skal fragtes fra huset og ud til teltet i haven. Derudover er det også forholdsvist nemt at opsætte og nedtage teltet, hvorfor oprydningen efter festen derved ikke behøver at blive den helt store udfordring.

Det er også muligt at få teltet leveret, hvis det er ønsket, men det er også muligt at få opsætningen og nedtagningen af teltet varetaget, såfremt man ønsker dette, men vil man gerne spare penge, er det også muligt at stille minimum 2 personer til rådighed, der i samarbejde med nogle medarbejdere fra teltudlejningsfirmaet kan sætte teltet op.

Vær opmærksom på nye regler i forbindelse med leje af telt

Fra januar 2015 indtrådte nye regler, der skal overholdes, når man skal leje et festtelt, og denne regel består i, at transportable konstruktioner over 50 kvadratmeter skal godkendes hvert 5 år. Er teltet godkendt, vil der være et synligt certifikat på ydersiden af teltet, men er der ikke det, skal man have en byggetilladelse, hvilket kan blive særdeles omkostningsfuldt tidsmæssigt. Derfor kan det være en fordel at finde et teltudlejningsfirma, hvis telte er godkendte, så man ikke skal tænke på byggetilladelse eller den bøde, der følger, hvis man opstiller et ikke-godkendt telt uden byggetilladelse.

Find den rette størrelse af festtelt

Det kan også være svært at finde ud af, hvor stort et telt man skal leje for at finde et telt i tilstrækkelig størrelse, så gæsterne ikke kommer til at sidde alt for tæt, mens det samtidigt ikke kan være en fordel at betale for alt for meget plads, som ikke benyttes. Som tommelfingerregel kan man sige, at der skal være 1 kvadratmeter pr. gæst, der spiser til gildet, men hvis der er buffet, dansegulv og en musiker, kan det være en fordel at regne med 1,5 kvadratmeter pr. gæst, men dette afhænger naturligvis af dansegulvets, buffetens og musikanlæggets størrelser, hvis man har sådanne ting til festen. Læs mere eller bestilt telt her.

Related Posts